5×14 Devil’s due leírás

0
28
megtekintések

Hook fogsága sötét fordulatot vesz, amikor Hádész azzal fenyegeti, hogy az Elveszett lelkek folyójába veti, ha nem dönti el, hogy melyik három barátja marad az alvilágban a miattuk elvesztett lelkek helyében. Gold pedig hirtelen mégis hajlandó segíteni Emmának, Hófehérkének, Davidnek, Reginának, Robinnak és Henrynek megtalálni Hookot, hogy végre hazatérhessen Bellehez, de ehhez először meg kell keresnie Milaht, az exfeleségét, hogy a segítségét kérhesse.
 
Eközben a múltbéli mesevilágban Baelfire élet-halál válságba kerül, ami miatt Zörgő egy olyan alku megkötésére kényszerül, ami örökké kísérteni fogja őt.
 
Az epizódhoz kiadott promóképeket már meg is találjátok a galériánkban!
 

  

Galéria link: 5. évad > promó képek > 5×14 Devil’s due

 
Állandó szereplők:
Ginnifer Goodwin – Hófehérke, Jennifer Morrison – Emma Swan, Lana Parrilla – Gonosz királynő, Josh Dallas – Charming herceg, Emilie de Ravin – Belle, Robert Carlyle – Zörgőfürge, Jared Gilmore – Henry, Colin O’Donoghue – Hook, Sean Maguire – Robin Hood, Rebecca Mader – Zelena.
 
Vendég szereplők:
Greg Germann – Hádész, Victoria Smufit – Szörny Ella,Lee Arenberg – Leroy/Morgó, Beverley Elliott – Nagyi, Rachel Shelley – Milah, Dean Petriw – Kicsi Baelfire, Aaron Douglas – Fendrake, a gyógyító és Gavin Cooke – részeg fajankó.
 

 

Előző cikk5×14 előzetes
Következő cikkÚj szereplők
MEGOSZTÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..