5×14 Devil’s due elérhetőségek

17
4
megtekintések

Közérdekű: A felirat ahhoz a verzióhoz készül, amelyik a címében is fel van tüntetve. Ha másik verziót töltesz le, nem biztos, hogy tökéletes lesz hozzá az időzítés! Figyelem: A 720-as és a sima nem teljesen azonos verzió, mindkettőhöz külön felirat fájl tartozik.
 
A torrentről letöltött részeket 24 óráig tárolhatod legálisan a gépeden!
 

Elérhetőségek:

Letöltés Letöltés 720px Feliratos vidto
Felirat Felirat 720px Feliratos inda

[Segítség] az epizódnézéshez // További elérhetőségek a [Média] menüpontban

 

17 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Alig várom már. Ez a rész sokkal jobban érdekel, mint az hogy Regina a múltban hogyan próbálta x+1.-szer is megölni Hófehérkét vagy a gyermek Füles Júlia regény színvonalú szerelmi története.
  Meg remélem, hogy kiderül, hogy mit akar Hádesz Hooktól. Vagy egyáltalán Hooktól akar-e valamit vagy a Sötét úrtól? (Azt elvetettem, hogy a storybrookiakat akarta vele lecsalogatni, mert nagyon ki szeretné utálni őket.)

  • Nekem nem volt ilyesféle gyanúm…
   Az eddigiek alapján Hádész nagyon ragaszkodik a halottjaihoz, és épp ezért Hookhoz is, akit egy komplett hős-armada jött le megmenteni. Szerintem csak ezért “védte” őt jobban…

 2. A felirat ezen a héten várhatóan később készül el, mint szokott. Nem tudom még pontosan mennyivel – csak annyi biztos, hogy később kezdjük – de folyamatosan ki lesz írva a felirat állása.

 3. Ne mááár!
  Nem unták még meg, hogy állandóan megszivatják szegény Rumplet?
  Komolyan mondom a többiek összesen nem szenvednek annyit az egész sorozatban, mint Rumple egy rész alatt!
  Hajjaj…de fúrja az oldalam mi lesz még itt…főleg, hogy most Emmáék is úgy állnak ahogy…Bár, ha az a három csajszi teljes erejével összefog, akkor csak Perszefoné mentheti meg a jó öreg Hádész lángoló fejecskéjét 😀
  De Rumple-en, meg az ő “csavarjain” még mindig nem tudtam magam túltenni.

  • Rumpit én is sajnálom. Szerintem tök pozitív ahhoz képest, hogy mindenki szekálja.
   Szerintem lesz benne Perszephone, aki igazából Zelena.

 4. Hát ez a rész kutyakemény volt…. Nagyon sajnálom Milah-t bármennyire is megbocsájthatatlannak tartom hogy elhagyta a fiát… De örültem volna, ha láthatja Hook-ot. Viszont Rumple…. Teljesen KI VAGYOK ÉGVE. Csalódott vagyok.. Rendesen “mérgesen ideges” lettem… Hádész egy áá… Utálom, hogy jól alakítja a karaktert xD Na de most komolyan… Tényleg szívtelen… Valóban megtaláltuk a ONCE eddigi történelmének leggonoszabb gonoszát… És ez a második gyerek… Odavágott rendesen… És visszaüt a híres “Minden varázslatnak ára van” szlogen a nagy kiskapumester Gold-ra… Kicsit irónikus… A lényeg, hogy szerintem ez a rész ott van a toppon 😉 Megérte rá várni.:)

  • Én nem sajnáltam Milaht. Nekem ő és Cora a két legunszimpatikusabb karakter a gyerekével való viselkedés miatt. Nekem teljesen megdöbbentő, hogy éppen haldoklik a gyereke, ő meg nekiáll flörtölni, aztán a haláltól éppen megmenekült gyerekét otthagyja, mert megy pasizni. Mint ahogy régebben az is, hogy megjött a félelmetes ogre háborúból a gyereke apja, ő meg nekiáll baszogatni. Emmát sem értem, hogy hogyan bízhat meg egy olyan nőben, aki a saját gyerekét is elárulta. Szerintem Milah jellemébe tök belefért volna az, hogy kibaszik vele féltékenységből.

 5. Ez a rész, most nekem is nagyon tetszett…
  Egy kicsit erőltetett volt, hogy Milah mindenáron Rumpelt küldi megölni a fickót, holott már régóta leeshetett volna számára, hogy nem fog működni a dolog…
  Továbbá Hádész haja nekem inkább komikus mint fenyegető (amilyennek szerintem szánni akarják)
  Minden más nagyon ott volt:
  – Az elveszett lelkek folyója
  – Szörnyella táskája (Figyeltétek? Figyeltétek? olyan, mint a mesében :DDD)
  – A Milah megtiudja, hogy Emma együtt volt a fiával és az exével is (Ott: Emma arca XD )
  – Na meg a Rumpel-fordulatok mindenestül 🙂

  Még egy kicsit indokolatlan volt Regina szála:
  1.: Eddig fel sem tűnt, hogy nincs ereje
  2.: Mi volt az az indokolatlan ló? o.O

  • Ezek közül párat én sem értettem. Ha az én gyerekem haldokolna, én magam mennék a gyógyszerét, nem egy mindent elcsesző alakot küldenék.
   Meg Regina hirtelen előkerülő erejét sem értettem. (Mikor tűnt el? Miért tűnt el? Miért jött vissza?)
   Rumpi beszólása Milahnak nagyon nagy volt: ‘Óh, pár év múlva már csak kacagunk ezen.”
   Egyébként Milah baromi taszító volt, amikor kiszálltak a csónakból. Először előadja Emmának, hogy majd ő vigyáz, hogy rumpi semmi rosszat ne tegyen, aztán a fej, amivel nézte az ex-férjét…….. Miből gondolja, hogy ő erkölcsi fölénybe van Rumpival szemben? Nincsen abban, hiszen ő hagyta el a gyerekét, aki Rumpi egyedül nevelt fel. Ha egy minimális szégyenérzet lenne benne, akkor lesütött szemmel ült volna ott. Jó helye van az elveszett lelkek folyójában.

   • Én ennyire nem utálom Milah-t
    Nyilván tett egy csúnya lépést (ki nem?), amit megbánt, de helyre szinte nem is hozhatta, mert a szíve nem bírta (csúnya poén, bocsi).
    Szerintem tisztában van vele mekkora baklövést követett el.
    Saját bevallása szerint pont a bűntudat miatt van az alvilágban azért, amit a fiával tett.

    Az más lapra tartozik már, hogy felismeri ex-férje hibáit is, és nem hajlandó egyedül hagyni “Rumpit” (ez nagyon cuki), aki (főleg, hogy ő már tudja: veszélyben lehet a másodszülött gyermeke) elszökhetne az alvilágból a csónakkal.
    Milah gyávaként ismeri Rumpit (amit sajnos az 5B nem változtatott meg igazán) és Killianért vállalja, hogy szemmel tartja az exét…
    Én nem láttam benne fölényeskedést…

  • Nekem érthető volt. Milah azt akarta, hogy a férje végre legyen férfi, és remélte, hogy a gyermek haldoklása elegendő motiváció lesz ehhez. De nem volt. Jó rész volt, érthetővé tette Milah motivációját. Ezek után teljesen érthető az indulat, hogy elhagyta Zörgőt, legfeljebb az nem, hogy nem a fiával együtt ment. Zörgőt nem sajnáltam az után, hogy Milaht bevágta az alvilági folyóba.

 6. És meg egy:
  Alvilági tréfa:
  Milah befejezetlen ügye az, amit a fiával tett, és persze, hogy olyan munkája van odalent, ami minden egyes nap emlékezteti őt arra a döntésre…

  Más: Amikor láttuk Szörnyellát ki akart osonni nagyitól, és (nekem) úgy tűnt, hogy valamitől nagyon szenved. Erről mit gondoltok?

 7. Sziasztok 🙂 A mostani részhez a felírat nálunk is elérhető(felkerült) sőt még egy pár. Kedves fordító és tagok! Mivel az oldalunk felírat tár nyugodtan tárolhatjátok a feliratokat nálunk is 🙂 mi csak örülünk ha bővítitek repertoárunkat.
  Legyen szép estétek
  Subirat.net közösség.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..