5×14 Devil’s due elérhetőségek

Közérdekű: A felirat ahhoz a verzióhoz készül, amelyik a címében is fel van tüntetve. Ha másik verziót töltesz le, nem biztos, hogy tökéletes lesz hozzá az időzítés! Figyelem: A 720-as és a sima nem teljesen azonos verzió, mindkettőhöz külön felirat fájl tartozik.
 
A torrentről letöltött részeket 24 óráig tárolhatod legálisan a gépeden!
 

Elérhetőségek:

Letöltés Letöltés 720px Feliratos vidto
Felirat Felirat 720px Feliratos inda

[Segítség] az epizódnézéshez // További elérhetőségek a [Média] menüpontban

 

17 hozzászólás

 1. mocskosmacska

  Alig várom már. Ez a rész sokkal jobban érdekel, mint az hogy Regina a múltban hogyan próbálta x+1.-szer is megölni Hófehérkét vagy a gyermek Füles Júlia regény színvonalú szerelmi története.
  Meg remélem, hogy kiderül, hogy mit akar Hádesz Hooktól. Vagy egyáltalán Hooktól akar-e valamit vagy a Sötét úrtól? (Azt elvetettem, hogy a storybrookiakat akarta vele lecsalogatni, mert nagyon ki szeretné utálni őket.)

  1. frouat

   Nekem nem volt ilyesféle gyanúm…
   Az eddigiek alapján Hádész nagyon ragaszkodik a halottjaihoz, és épp ezért Hookhoz is, akit egy komplett hős-armada jött le megmenteni. Szerintem csak ezért “védte” őt jobban…

 2. A felirat ezen a héten várhatóan később készül el, mint szokott. Nem tudom még pontosan mennyivel – csak annyi biztos, hogy később kezdjük – de folyamatosan ki lesz írva a felirat állása.

 3. Rori

  Ne mááár!
  Nem unták még meg, hogy állandóan megszivatják szegény Rumplet?
  Komolyan mondom a többiek összesen nem szenvednek annyit az egész sorozatban, mint Rumple egy rész alatt!
  Hajjaj…de fúrja az oldalam mi lesz még itt…főleg, hogy most Emmáék is úgy állnak ahogy…Bár, ha az a három csajszi teljes erejével összefog, akkor csak Perszefoné mentheti meg a jó öreg Hádész lángoló fejecskéjét 😀
  De Rumple-en, meg az ő “csavarjain” még mindig nem tudtam magam túltenni.

 4. Lance88Oncer

  Hát ez a rész kutyakemény volt…. Nagyon sajnálom Milah-t bármennyire is megbocsájthatatlannak tartom hogy elhagyta a fiát… De örültem volna, ha láthatja Hook-ot. Viszont Rumple…. Teljesen KI VAGYOK ÉGVE. Csalódott vagyok.. Rendesen “mérgesen ideges” lettem… Hádész egy áá… Utálom, hogy jól alakítja a karaktert xD Na de most komolyan… Tényleg szívtelen… Valóban megtaláltuk a ONCE eddigi történelmének leggonoszabb gonoszát… És ez a második gyerek… Odavágott rendesen… És visszaüt a híres “Minden varázslatnak ára van” szlogen a nagy kiskapumester Gold-ra… Kicsit irónikus… A lényeg, hogy szerintem ez a rész ott van a toppon 😉 Megérte rá várni.:)

  1. mocskosmacska

   Én nem sajnáltam Milaht. Nekem ő és Cora a két legunszimpatikusabb karakter a gyerekével való viselkedés miatt. Nekem teljesen megdöbbentő, hogy éppen haldoklik a gyereke, ő meg nekiáll flörtölni, aztán a haláltól éppen megmenekült gyerekét otthagyja, mert megy pasizni. Mint ahogy régebben az is, hogy megjött a félelmetes ogre háborúból a gyereke apja, ő meg nekiáll baszogatni. Emmát sem értem, hogy hogyan bízhat meg egy olyan nőben, aki a saját gyerekét is elárulta. Szerintem Milah jellemébe tök belefért volna az, hogy kibaszik vele féltékenységből.

 5. frouat

  Ez a rész, most nekem is nagyon tetszett…
  Egy kicsit erőltetett volt, hogy Milah mindenáron Rumpelt küldi megölni a fickót, holott már régóta leeshetett volna számára, hogy nem fog működni a dolog…
  Továbbá Hádész haja nekem inkább komikus mint fenyegető (amilyennek szerintem szánni akarják)
  Minden más nagyon ott volt:
  – Az elveszett lelkek folyója
  – Szörnyella táskája (Figyeltétek? Figyeltétek? olyan, mint a mesében :DDD)
  – A Milah megtiudja, hogy Emma együtt volt a fiával és az exével is (Ott: Emma arca XD )
  – Na meg a Rumpel-fordulatok mindenestül 🙂

  Még egy kicsit indokolatlan volt Regina szála:
  1.: Eddig fel sem tűnt, hogy nincs ereje
  2.: Mi volt az az indokolatlan ló? o.O

  1. mocskosmacska

   Ezek közül párat én sem értettem. Ha az én gyerekem haldokolna, én magam mennék a gyógyszerét, nem egy mindent elcsesző alakot küldenék.
   Meg Regina hirtelen előkerülő erejét sem értettem. (Mikor tűnt el? Miért tűnt el? Miért jött vissza?)
   Rumpi beszólása Milahnak nagyon nagy volt: ‘Óh, pár év múlva már csak kacagunk ezen.”
   Egyébként Milah baromi taszító volt, amikor kiszálltak a csónakból. Először előadja Emmának, hogy majd ő vigyáz, hogy rumpi semmi rosszat ne tegyen, aztán a fej, amivel nézte az ex-férjét…….. Miből gondolja, hogy ő erkölcsi fölénybe van Rumpival szemben? Nincsen abban, hiszen ő hagyta el a gyerekét, aki Rumpi egyedül nevelt fel. Ha egy minimális szégyenérzet lenne benne, akkor lesütött szemmel ült volna ott. Jó helye van az elveszett lelkek folyójában.

   1. frouat

    Én ennyire nem utálom Milah-t
    Nyilván tett egy csúnya lépést (ki nem?), amit megbánt, de helyre szinte nem is hozhatta, mert a szíve nem bírta (csúnya poén, bocsi).
    Szerintem tisztában van vele mekkora baklövést követett el.
    Saját bevallása szerint pont a bűntudat miatt van az alvilágban azért, amit a fiával tett.

    Az más lapra tartozik már, hogy felismeri ex-férje hibáit is, és nem hajlandó egyedül hagyni “Rumpit” (ez nagyon cuki), aki (főleg, hogy ő már tudja: veszélyben lehet a másodszülött gyermeke) elszökhetne az alvilágból a csónakkal.
    Milah gyávaként ismeri Rumpit (amit sajnos az 5B nem változtatott meg igazán) és Killianért vállalja, hogy szemmel tartja az exét…
    Én nem láttam benne fölényeskedést…

  2. Senta

   Nekem érthető volt. Milah azt akarta, hogy a férje végre legyen férfi, és remélte, hogy a gyermek haldoklása elegendő motiváció lesz ehhez. De nem volt. Jó rész volt, érthetővé tette Milah motivációját. Ezek után teljesen érthető az indulat, hogy elhagyta Zörgőt, legfeljebb az nem, hogy nem a fiával együtt ment. Zörgőt nem sajnáltam az után, hogy Milaht bevágta az alvilági folyóba.

 6. frouat

  És meg egy:
  Alvilági tréfa:
  Milah befejezetlen ügye az, amit a fiával tett, és persze, hogy olyan munkája van odalent, ami minden egyes nap emlékezteti őt arra a döntésre…

  Más: Amikor láttuk Szörnyellát ki akart osonni nagyitól, és (nekem) úgy tűnt, hogy valamitől nagyon szenved. Erről mit gondoltok?

 7. Sziasztok 🙂 A mostani részhez a felírat nálunk is elérhető(felkerült) sőt még egy pár. Kedves fordító és tagok! Mivel az oldalunk felírat tár nyugodtan tárolhatjátok a feliratokat nálunk is 🙂 mi csak örülünk ha bővítitek repertoárunkat.
  Legyen szép estétek
  Subirat.net közösség.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.