5×13 “Szívügy” leírás

0
16
megtekintések

Egy szökött rab Hádész börtönéből elmondja a hőseinknek, hogy hol tartják fogva Hook-ot, de mielőtt kiszabadíthatnák még szembe kell nézniük a börtön őrével, egy szörnyűséges bestiával. Mary Margaret egy régi gyerekkori barátja keresésére indul, aki tudja, hogyan lehet legyőzni a szörnyet, ám amikor találkoznak rá kell jönnie, hogy a barátja már nem olyan hősies, mint egykor volt.
 
Eközben a múltbéli mesevilágban a fiatal Hófehérke azon dolgozik, hogy békét tartson a birodalomban és meg kell tanulnia hogyan válhat igazi hőssé, hogy egy nap királynő lehessen.
 
Az epizódhoz kiadott promóképeket már meg is találjátok a galériánkban!
 

  

Galéria link: 5. évad > promó képek > 5×13 Szívügy

 
Állandó szereplők:
Ginnifer Goodwin – Hófehérke, Jennifer Morrison – Emma Swan, Lana Parrilla – Gonosz királynő, Josh Dallas – Charming herceg, Emilie de Ravin – Belle, Robert Carlyle – Zörgőfürge, Jared Gilmore – Henry, Colin O’Donoghue – Hook, Sean Maguire – Robin Hood, Rebecca Mader – Zelena.
 
Vendég szereplők:
Emma Caulfield – Vak Boszorkány, Greg Germann – Hádész, Victoria Smufit – Szörny Ella, Kacey Rohl – Megara, Jonathan Whitesell – Herkules, Bailee Madison – fiatal Hófehérke és Teach Grant – Félszemű bandita.
 

 

Előző cikk5×13 jelenet #1
Következő cikkHádész, az Alvilág ura
MEGOSZTÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..