5×13 “Szívügy” elérhetőségek

Közérdekű: A felirat ahhoz a verzióhoz készül, amelyik a címében is fel van tüntetve. Ha másik verziót töltesz le, nem biztos, hogy tökéletes lesz hozzá az időzítés! Figyelem: A 720-as és a sima nem teljesen azonos verzió, de nagyjából stimmel az időzítés.
 
A torrentről letöltött részeket 24 óráig tárolhatod legálisan a gépeden!
 

Elérhetőségek:

Letöltés Letöltés 720px feliratos Vidto
Felirat Felirat 720px Feliratos inda

[Segítség] az epizódnézéshez // További elérhetőségek a [Média] menüpontban

 

7 hozzászólás

 1. Lance88Oncer

  Hát ez az epizód.:O Nekem nagyon odavágott.:D Tiszta édesek voltak kiskorukban Snow és Herki 🙂 Nagyon szomorú, hogy ez a sors jutott nekik de már legalább Megara is és Herkules is egy jobb helyen vannak.:D Mondjuk én azért szívesen láttam volna őket itt tovább.:P Cruella frenetikus még mindig.:D Na és hogy Henry-vel összefogtak OMG 😀 De persze a legnagyobb kiégést megint a vége okozta számomra… Lélek a lélekért cserébe.. Hádésznál tényleg nincs kegyetlenebb az eddigi gonoszok tekintetében.:D De azért kíváncsi leszek mi vagy ki is az ő gyengéje.:D (Az új rész előzeteséről pedig annyit, hogy Hook-kal biztosan nem cserélnék :/ Most az a teher is nyomhatja a vállát az “alap kárhozatra ítéltség” mellett, hogy mégis kit és mi okból mond.:O)

  1. mocskosmacska

   Nekem az az érzésem, hogy Hádesz gyengéje Zelena és a vége az lesz, hogy ők ketten egy pár leszek mivel megkapják a boldogságot, nem lesznek többé gonoszok.

 2. mocskosmacska

  Szegény Herki gyerekre baromi béna cipőt adott a stylist. Ez a rész szerintem egy átlag görögből olyan érzéseket vált ki, mintha nekem kellene azt nézni, hogy Hunor és Magyar csak azért találja meg az Aranyos Szegeletet, mert Csipkerózsika segít nekik a csodaszarvas utáni nyomolvasásban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.