Újabb kalózkapitány érkezik

2
18
megtekintések

A sorozat visszatérésekor újabb kalózkapitánnyal ismerkedhetünk meg, ugyanis a készítők leszerződtették Costas Mandylor-t egy bizonyos Silver Kapitány szerepére. A karaktert illető részleteket egyelőre még a tenger mélye őrzi – ahogy azt sem tudni, hogy pontosan melyik epizódban találkozunk majd vele az évad tavaszi felében – de annyit elárultak a készítők, hogy ahogy várható is volt, a mi Hook kapitányunkkal viharos múltra tekinthet vissza.
 
A találgatások természetesen most is azonnal elindultak a karakterét illetően: sokak szerint ez a Silver kapitány talán azonos lehet a Robert Louis Stevenson skót író “A kincses sziget” című ifjúsági kalandregényében szereplő Long John Silver, kalózkapitánnyal. Ez nem volna különösebben meglepő, hiszen már a Disney is többször merített ihletet a könyv történetéből: 1950-ben egy élőszereplős filmet készítettek belőle, 2002-ben pedig sci-fi verzióba bújtatták a könyv alaptörténetét a “Kincses bolygó” című mesében. Persze a sci-fi verzióra itt valószínűleg nincs sok esély, de nem is ez lenne az első eset, amikor as sorozat írói eltérnek a Disney-től a klasszikus verzió irányába…
 
Akárhogy is alakuljon a történet, az már biztos, hogy idén tavasszal sem kell nélkülöznünk a hetvenkedő kalózokat. 🙂
 

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Csak rá kell nézni a színészre, kiköpött olyan mint a Disney Kincses Bolygójában a jóöreg gonosz-jó Cyborg 🙂 Ez több, mint találgatás, személy szerint egyébként a Kincses Bolygó a kedvenc Disney mesém szóval nagyon örülök ^^ :))

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..