Új szereplő: 5×20

0
3
megtekintések

A [forgatási infókból] már tudtuk, hogy az 5×20-as epizód Emma visszaemlékezéseket hoz – méghozzá az óvadékbehajtós idejéből – de most kaptunk egy kicsit több részletet is erről.
 
Először is nézzük azt a bizonyos idősebb nőt, akit a forgatási képeken láttunk Emmával: A karakter neve Cleo és Rya Kihlstedt alakítja majd, aki a Heroes Reborn sorozatból is ismerős lehet nektek. Cleo 40-es 50-es évei végén járó óvadékbehajtó, akinek kemény gyermekkora volt és mindennél jobban bízik az ösztöneiben, de elég ideje él már ebben a kemény, hideg világban ahhoz, hogy tudja nem nyerhetsz mindig. A kemény külseje alatt viszont rejtőzik egy gondoskodó énje is, ám ezt nem sokszor engedi a felszínre törni.
 
Igen, a leírás szörnyen ismerősen cseng, az első évados Emma nagyon sokban hasonlított Cleo-ra. És bizony oka is van a hasonlóságnak: a nő volt a mentora a fiatal Megmentőnek és jól bemutatja milyen sors várt volna Emmára, ha nem jelenik meg a küszöbén az a bizonyos kisfiú a mesekönyvvel. “Most egy olyan szakaszát tárjuk fel Emma életének, amit azelőtt még soha. Éppen itt az ideje.” – nyilatkozta az epizódról Eddy Kitsis a 100. epizód party-n.
 
Aki esetleg lemaradt a forgatáson készült képekről az alábbi linken megtalálja a galériában:
 

  

Galéria link: 5. évad > forgatási képek > 5×20 Firebird

 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..