Rumbelle spoilerek

5
6
megtekintések

A téli fináléban a Rumbelle páros úgy döntött ismét megpróbálják közösen és felmelegítik a házasságukat, amit fizikailag is hamar megpecsételtek. Ez pedig fontos lehet még a történet szempontjából, hiszen a Belle-t alakító színésznő éppen az első gyermekével várandós, amit esetükben sokkal egyszerűbb volna beleírni a történetbe, mintsem trükkös módon rejtegetni.
 
Sajnos ahhoz, hogy erről biztosat tudjunk meg kell várnunk a tavaszi premiert, de az írók annyit elárultak, hogy így vagy úgy, de Belle fontos szereplő lesz az évad második felében. “Belle is játékban marad, még ha nem is szállt hajóra a hőseinkkel. A történet szempontjából továbbra is fontos marad és nagyon is érintett lesz az eseményekben.” – nyilatkoztak talányosan a sorozat írói.
 
Akár lesz baba, akár nem, van miért aggódniuk a páros rajongóinak, hiszen Belle valószínűleg nem lesz elragadtatva ha megtudja, hogy Gold ismét titkolózik előtte. Ennyiből szerencséje is van az új “Szuper Zordon”-nak, hogy a hősök csapatával tartott az exkluzív alvilági túrájukra, legalább egy pár rész erejéig elodázhatja a nagy színvallást. De mind tudjuk: ami késik az nem múlik… “Nem hagyjuk félbe egyik történetszálat sem és remélhetőleg egy eléggé váratlan módon vesszük majd fel ezt a fonalat ismét.” – ígérte Adam és Eddy.
 
[poll id=”13″]
 

5 HOZZÁSZÓLÁS

    • Szerintem elég egyértelmű, hiszen Belle azért békült ki vele, mert azt hiszi igazi hős lett és önzetlen volt. Gold meg nem sietett kijavítani, hogy nem ám, mert újra Zordon vagyok 😀 Aztán meg elment a ladikkal az alvilágba. Szóval 99%, hogy nem mondta el.

  1. Én kifejezetten örülnék ennek a fordulatnak! Főleg Rumple térfeléről lennék kiváncsi mi lenne ha beköszönne egy bébivarázsló…Azt tudjuk, hogy jó apa akart lenni, és szerette Baelfire-t, az más, hogy nem a legjobb döntéseket hozta apaként, de tény, hogy szerette.
    Most javíthat ilyen téren..de nagyot szólna, ha a picinek varázsereje is lenne! 🙂

    • Én szerintem biztos nem véletlen, hogy mutatták Goldot öltözködni utána. Ritka, hogy náluk mutatnak ilyent, oka kellett legyen.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.