Rumbelle spoilerek

A téli fináléban a Rumbelle páros úgy döntött ismét megpróbálják közösen és felmelegítik a házasságukat, amit fizikailag is hamar megpecsételtek. Ez pedig fontos lehet még a történet szempontjából, hiszen a Belle-t alakító színésznő éppen az első gyermekével várandós, amit esetükben sokkal egyszerűbb volna beleírni a történetbe, mintsem trükkös módon rejtegetni.
 
Sajnos ahhoz, hogy erről biztosat tudjunk meg kell várnunk a tavaszi premiert, de az írók annyit elárultak, hogy így vagy úgy, de Belle fontos szereplő lesz az évad második felében. “Belle is játékban marad, még ha nem is szállt hajóra a hőseinkkel. A történet szempontjából továbbra is fontos marad és nagyon is érintett lesz az eseményekben.” – nyilatkoztak talányosan a sorozat írói.
 
Akár lesz baba, akár nem, van miért aggódniuk a páros rajongóinak, hiszen Belle valószínűleg nem lesz elragadtatva ha megtudja, hogy Gold ismét titkolózik előtte. Ennyiből szerencséje is van az új “Szuper Zordon”-nak, hogy a hősök csapatával tartott az exkluzív alvilági túrájukra, legalább egy pár rész erejéig elodázhatja a nagy színvallást. De mind tudjuk: ami késik az nem múlik… “Nem hagyjuk félbe egyik történetszálat sem és remélhetőleg egy eléggé váratlan módon vesszük majd fel ezt a fonalat ismét.” – ígérte Adam és Eddy.
 
[poll id=”13″]
 

5 hozzászólás

    1. Andi

      Szerintem elég egyértelmű, hiszen Belle azért békült ki vele, mert azt hiszi igazi hős lett és önzetlen volt. Gold meg nem sietett kijavítani, hogy nem ám, mert újra Zordon vagyok 😀 Aztán meg elment a ladikkal az alvilágba. Szóval 99%, hogy nem mondta el.

  1. Roro

    Én kifejezetten örülnék ennek a fordulatnak! Főleg Rumple térfeléről lennék kiváncsi mi lenne ha beköszönne egy bébivarázsló…Azt tudjuk, hogy jó apa akart lenni, és szerette Baelfire-t, az más, hogy nem a legjobb döntéseket hozta apaként, de tény, hogy szerette.
    Most javíthat ilyen téren..de nagyot szólna, ha a picinek varázsereje is lenne! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.