Megváltozhat még Zörgőfürge?

8
50
megtekintések

Nem mindenki fogadta kitörő lelkesedéssel, hogy Zörgőfürge a téli fináléban a hősből ismét Zordonná alakult, de a sorozat írói azt ígérik, ezúttal nem a megszokott sémát követi a története. “Tanult belőle. A rajongók azon aggódnak minden elölről kezdődik e, de biztosíthatjuk őket, hogy egyáltalán nem. Sokat tanult a múltból.” – nyilatkozták a 100. epizód party-n, de azt persze nem árulták el, hogy Gold bevallja e Belle-nek amit tett vagy ismét titkolózni kezd.
 
Az viszont biztos, hogy hamarosan kapunk egy visszaemlékezést Belle múltjából is – még a Zörgőfürge előtti időkből, amikor Gaston volt az udvarlója – és mint tudjuk ebben a sorozatban a visszaemlékezéseknek mindig jelentősége van a jelen eseményeiben… “Annyit mondanánk, hogy közvetlen párhuzam lesz a jelen és a múlt között ebben az epizódban. Fel akartuk tárni Belle életének egy olyan szakaszát, amit eddig még nem láttunk, azt az időszakot ami megelőzte a Zörgőfürgével való találkozását a “Felszín és mély” című epizódban. Igazán mókás volt életre kelteni ezt a szakaszát a múltjának.” – mesélik az írók.
 
Hogy a csapat többi része, hogy reagált a dologra az még nem derült ki, de Jennifer Morrison megosztotta velünk a véleményét a dologról. “Mindig a való élet és a sok különböző ember metaforájaként tekintettem a sorozatra. Robert Carlyle azt szokta mondani, hogy Gold úgy függ a hatalomtól, mint a drogosok az anyagtól vagy az alkoholisták az italtól. Nagyon hasonló ez az eset ahhoz, mint amikor egy függő van a családodban, akit szeretsz de nem tud leszokni. Hibáztatod őket azért amit tesznek vagy segítséget próbálsz nekik szerezni? Vagy úgy döntesz, hogy csak ő segíthet saját magán? Bárhogy is legyen mindig a család tagja marad, ezért meg kell tanulnunk alkalmazkodni és előre tekinteni.”
 
De ha valaki igazán megértheti a döntését, az csakis Regina lehet: “Azt hiszem ők ketten mindig is barátok voltak, még ha kimondatlanul is. Az ő esetükben a szeretetet és a gyűlöletet csak egy vékonyka határ választja el. Nagyon régóta ismerik egymást és Gold volt már Regina mentora, ellenfele, valaki akit meg akart ölni… Szerették és gyűlölték egymást, és volt olyan iső is amikor azon tűnődtünk nem lehet e Gold Regina apja, hiszen volt az a kis románca Corával. Beszélgettünk erről Roberttel és mindig hagyunk az előadásunkban apró kis utalásokat erre, még ha soha nem is derül ki, hogy igaz e. Nem tudom milyen irányba akarják elvinni a történetet, de szeretnék több közös jelenetet közöttük.” – nyilatkozta Lana Parrilla.
 
[poll id=”16″]
 

8 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Szerintem ha Zörgőfürgének van még egy gyereke Bealfire-ön kívül az Zelena lehet. Minden jel erre utal.
  1.Zelena zöld, és a “krokodil” is zöld.
  2. Cora valószínűleg azért IS rejtette el Zelenát, hogy az apja, vagyis Zörgő ne találja meg.
  3. Nincs jel arra, hogy bárki más lehetne az.
  Szóval szerintem Regina és Zörgő csak barátok.

  • Hát nem valószínű mivel
   1.Zelena az irigysétől zöld, semmi köze Rumple(Zörgő) színéhez.
   2.Cora csak elhagyta Zelenát nem elrejtette.
   3.Ugyenebben a részben(mikor elhagyta Cora Zelenát)megismertük Zelena apját is és határozottan nem Rumple volt.
   Ráadásul mikor Zelena született, Cora még nem is ismerte Rumplet.

  • Nincs jel arra, hogy Zörgőfürgének egyáltalán volna még egy gyereke. Mikor Cora elszökött volna vele, végülis inkább kitépte a szívét, vagyis a liezonból végül nem lett semmi. Cora meg is mondta neki, megmásították a szerződést, tehát Zörgő csak a saját gyerekét kaphatná meg, de mivel nem megy el vele, az meg nem lesz.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..