Íme a fiatal Regina és Zelena

0
21
megtekintések

Sikerült kiválasztani az 5×19-es epizódra – ami a Nővérek címet fogja viselni – a fiatal Reginát és Zelenát. Regina szerepét Ava Acres alakítja majd, akit korábban a S.H.I.E.L.D ügynökei és a Crazy Ex-Girlfriend sorozatban láthattatok, az angol Isabella Blake-Thomas pedig Zelena szerepében fog feltűnni az epizódban. Azt még nem tudni, hogy a két kislány története összefüggésben lesz e egymással, vagy csak az epizód jelenben játszódó történetszála köti majd össze őket, de egy rövid kis karakterleírást korábban már kaptunk róluk:
 
Regina (9-11 éves)
Mellőzött és magányos kislány, aki társaságra vágyik. Sok-sok évvel a Gonosz királynő megszületése előtt, még a legkevésbé sem érdeklődik a királyság ügyei iránt, amikért az anyukája annyira odavan. Elhatározva, hogy betölti az űrt a szívében, Regina mindent egy lapra tesz fel, hogy igazi családja lehessen.
 
Zelena (11-13 éves)
Zelena itt még nem alakult át az ördögi Nyugati boszorkánnyá, csak egy nyomorúságosan szegény lány, akit a varázsereje miatt még saját apja is megvet. Az egyetlen vágya hát, hogy elszabaduljon rettenetes sorsa elől, ám rádöbben, hogy a menekülés kulcsa éppen a varázserejében rejlik, ami lehetőséget biztosít neki arra, hogy bizonyítsa mire képes és örökre megváltoztathatja az életét.
 
Vélhetően az epizódban Corát is viszontlátjuk majd, aki már a tavaszi premier 100. epizódban is feltűnik majd. Talán végre Zelenát is megismerheti, akit igaz a téli fináléban Regina hazazavart Óz birodalmába – ahol a harciasra felcseperedett Dorothyval is szembe kell majd néznie – de természetesen ez nem gátolja meg őt abban, hogy belefolyjon az alvilági eseményekbe is. “Zelena története Óz világában Dorothy-val, jelentősen kötődni fog az alvilági történetszálhoz.” – ígérik a sorozat írói.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..