Hivatalos: Neal is visszatér

3
23
megtekintések

A TVLine megerősítette, hogy Michael Raymond-James titokban igenis talált rá időt, hogy visszatérjen Neal Cassidy szerepéhez és egy jelenet erejéig visszatér a premierben. És amikor azt mondjuk, hogy titokban, az pontosan azt is jelenti: egy csoporttal, inkognitóban érkezett a színész Vancouverbe és ahelyett, hogy a vendégszínészek körében szokásos hotelek egyikében szállt volna meg, a barátaival városon kívül bérelt házat. A jelenetét pedig a stúdióban vették fel, hogy a leskelődök se buktathassák le őket.
 
Igaz mindenki nagyon igyekezett, hogy ne rontsák el a meglepetést, mégis akadt egy kis baki, amikor a sorozat zeneszerzője feltöltött egy oldalt a technikai forgatókönyvből, amin látható egy “Neal figyelmeztetése” című jelenet. Persze hamarosan törlésre került a poszt, de mint tudjuk ami egyszer kikerül az internetre, azt már nem lehet visszavonni… Akárhogy is, akkor még nem lehettünk benne biztosak, hogy nem e csak a hangját halljuk majd vagy ilyesmi, de most már megnyugodhatnak az egykori Swanfire (Emma és Neal) rajongók, Neal teljes valójában szerepel az epizódban és az a bizonyos figyelmeztetés Emmának szól. Ennél többet sajnos egyelőre nem lehet tudni, de már nem kell sokat várni a premierig, hogy a saját szemünkkel láthassuk 🙂
 
[poll id=”15″]
 

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Sejtettem, hogy Neal visszatér, ugyanis Zörgőfürginek más oka nem nagyon van arra, hogy lemenjen az alvilágba. Vagy mégis?

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..