Fiatal Regina/Zelena érkezőben

1
14
megtekintések

Újabb szereplőválogatást írtak ki a sorozat háza táján, méghozzá Regina és Zelena fiatalkori énjére, tehát újabb visszaemlékezések várhatóak a két nővér múltjából. Azt még nem tudni, hogy a két kislány története összefüggésben lesz e egymással, vagy csak az epizód jelenben játszódó történetszála köti majd össze őket, de egy rövid kis karakterleírást kaptunk róluk:
 
Regina (9-11 éves)
Mellőzött és magányos kislány, aki társaságra vágyik. Sok-sok évvel a Gonosz királynő megszületése előtt, még a legkevésbé sem érdeklődik a királyság ügyei iránt, amikért az anyukája annyira odavan. Elhatározva, hogy betölti az űrt a szívében, Regina mindent egy lapra tesz fel, hogy igazi családja lehessen.
 
Zelena (11-13 éves)
Zelena itt még nem alakult át az ördögi Nyugati boszorkánnyá, csak egy nyomorúságosan szegény lány, akit a varázsereje miatt még saját apja is megvet. Az egyetlen vágya hát, hogy elszabaduljon rettenetes sorsa elől, ám rádöbben, hogy a menekülés kulcsa éppen a varázserejében rejlik, ami lehetőséget biztosít neki arra, hogy bizonyítsa mire képes és örökre megváltoztathatja az életét.
 

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..