Az első infók Hádészról

1
29
megtekintések

A sorozat a tavaszi premierben – ami egyúttal a sorozat 100. epizódja is – egyenesen a pokolba látogat el – ami egyébként kinézetre egy ördögi verziója Storybrooke városának – az új főgonosz pedig ennek megfelelően egyenesen az alvilág ura, Hádész, akit Greg Germann alakít majd. Íme az első infók és egy exkluzív fotó az új főellenségről:
 
“Hádész szerepe igazi móka és végtelen kreatív kihívást nyújt számomra. A sorozat írói épp olyan váratlan módon hívták őt életre, mint a sorozat többi karakterét. Eltalálták a tökéletes egyensúlyt a megalapozottság és aközött mikor lehet szárnyalni – néha szó szerint.” – nyilatkozta a színész a lánghajú gonoszról. A sorozat producerei hozzátették, hogy Hádész ugyan nagyon veszélyes személy, de ettől még jól szórakozhat a saját gonoszságán.
 
Bár ami neki móka, nem biztos, hogy a pokol többi lakójának is az, például Hooknak, akinek a megmentése hőseink elsődleges célja. “Ha egy olyan helyre látogatsz, ahol körülvesz a halál, nem biztos, hogy olyan könnyen szabadulsz, mint hinnéd.” – figyelmeztetnek a sorozat írói. A távozást pedig talán a sok ismerős arc is megnehezíti, akiket hőseink az alvilágban viszontlátnak: például Cora (Barbara Hershey), Pán Péter (Robbie Kay) és Szörny Ella (Victoria Smurfit), csak hogy pár nevet említsünk azok közül akiknek még elszámolni valója lehet a látogatókkal.
 
Mindent egybevetve jogosan aggódhatnak a rajongók: kevés az esély rá, hogy erről az alvilági túráról mindenki élve hazatérjen, de persze aki már elég ideje nézi a sorozatot megtanulta Hófehérkétől, hogy a remény milyen erőteljes dolog. “Ha visszanézünk a sorozat indulására, a kritikusok azt jósolták mi leszünk az egyik első sorozat, amit elkaszálnak majd. Azzal vádoltak, túlságosan reménykedőek vagyunk. A remény mégis diadalmaskodott.” – zárta az interjút Eddy Kitsis.
 
Az első Hádész képet közepes méretben a galériában is megtaláljátok:
 

Galéria link:  5. évad > promó képek

 
[poll id=”14″]
 

1 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Lángoló kék haj nélkül félelmetesebb a pasi. Így olyan teátrális. Szerintem a legfélelmetesebb sátán alakítás az “Angyalszívben” Robert de Niro-é volt. Egy tökéletesen udvarias és nagylelkű úriember, de mégis van benne valami, ami miatt az embernek a hideg futkosott a hátán, akárhányszor csak megjelent.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..