5×17 forgatási infók

0
6
megtekintések

A minap a stáb a poklosított Storybrooke-ban forgatott, az első jelenetben Belle és Gold sétálgatott a kikötőben, majd megölelték egymást, a következő jelenetben pedig felbukkant Belle egykori kérője, Gaston is, aki megtámadta Gold-ot. Belle állította le őket. És még mielőtt felmerül a kérdés: igen a képeken szemmel láthatóan nagy már a Belle-t alakító Emilie de Ravin pocakja, de egyelőre még nem lett megerősítve, hogy a terhességét beleírják a történetbe, vagy takargatni próbálják majd. Ezután Hádész igen aggodalmasan nézegetett egy virágot, majd később az éjszakai forgatáson Emma és Hook is megjelent és egy háztetőn forgattak közös jelenetet.
 
A forgatási képeket megtaláljátok a galériában, de még egy ideig bővülhet az album:
 

  

Galéria link: 5. évad > forgatási képek > 5×17

 
Illetve egy kis premier infó: pár héttel ezelőtt a sorozat zeneszerzője feltöltött egy képet, amin a tavaszi premier technikai forgatókönyvének egy részlete látható – ez az a változata a forgatókönyvnek ami sokkal tömörebb és a technikai adatokat tartalmazza, pl. zenei aláfestés, kamera mozgás – és fel van tüntetve egy rész, amire “Neal figyelmeztetése”-ként utalnak. A képet nem sokkal a feltöltés után le is törölték, de azonnal elindult a találgatás a rajongók körében, hogy talán mégis felbukkan Henry apukája az alvilágban. Az írók a dologra csak annyit reagáltak, hogy a tavaszi évad első fele hamar lefekteti majd a szabályokat, hogy ki kerül az alvilágba és ki nem, de csalódást okozna ha Emma anélkül járná meg az alvilágot, hogy valaki fel ne emlegesse Neal-t.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..