Milah visszatérése

3
5
megtekintések

A Milah-val való találkozás miatt a Rumbelle és a CaptainSwan rajongók is aggodalmukat fejezték ki, ezért a tv-line megkérdezte a témáról a sorozat készítőit. “Nem szeretnénk túl sokat elárulni, de nem lenne fura, ha összeismerkednének Emmával? Elég kellemetlen találkozás lenne… ” – nyilatkozták talányosan az írók.
 
És valóban, ha jobban belegondolunk Milah nem csak Hook Emma előtti nagy szerelme és Zörgőfürge exfelesége volt, hanem Bae/Neal édesanyja is, tehát ő Henry másik nagymamája. No igen, az OUAT háza táján sosem voltak egyszerűek a családi viszonyok… “Imádom az elképzelést, hogy Milah megismerje, milyen kapcsolatban áll a karaktereinkkel.” – jegyezte meg Adam Horowitz, utalva a sorozat kusza és terebélyes családfára.
 
Mit gondoltok, hogy kezeli majd a fejleményeket? És a hőseink a nagy találkozást?
 

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Én is hasonlóan… Milah-ra valahogy Zörgő exfeleségeként gondoltam, és meg sem fordult a fejemben a Hook iránti szerelme… érdekes lehet 😀
    Kíváncsian várom hogy valóban felfedezik-e ezt a részletet és ha igen, akkor hogyan… 😀

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..