Mi lesz az 5. évad után?

6
18
megtekintések

Nem titok, hogy a sorozat 2011-es debütálása óta a nézettségi adatok sokat estek: míg az első évadot átlagosan 11.71 millió-an nézték élőben, addig az ötödik évad első felének az átlaga “csupán” 4.56 millió. Sajnos a csatornák gyakran elkaszálják azokat a sorozatokat, amik nem hozzák a megfelelő számokat, ezért sokan találgatni kezdtek, vajon lesz e folytatás az alvilági szakasz után…
 
Nos a találgatásnak vége, ugyanis az ABC csatorna igazgatója, Paul Lee a hétvégén válaszolt a kérdésre és megnyugtatott mindenkit, hogy nincs ok az aggodalomra. “A srácok hihetetlenül tehetségesek. Jól indítottuk ezt az évadot és minden szakaszban új történetszálat hoznak. A következő téma is nagyon jó lesz, mert Hádésszal lehetőségünk nyílik visszahozni sok rég elveszített karaktert. Úgy vélem az “Egyszer volt, hol nem volt” még hosszú és fényes jövő előtt áll.” – mondta Lee a TCA press tour-on, biztosítva a rajongókat, hogy még közel sincs tervben a sorozat befejezése.
 

6 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Na, ez jó hír 🙂 Pedig féltem, mert a Revenge nagyjából ilyen nézettségi adatok mellett ért véget. Igaz, ott a sztori nagyon a végéhez ért, és ellaposodott volna, ha folytatják.

  2. Hát, nem tudom… igazából nekem nagyon erőlködés érzetem van már, ezzel a Zörgőfürge megszabadul, erővel hőst csinálunk belőle, aztá még se… Nemcsak a Zörgő-Bell kapcsolat ragadt így a kínlódásban benne, de a teljes Cameloti szál tök felesleges kanyarrá vált így. Aztán ott van Zelena, akitől úgy tűnik, végre megszabadultunk, aztán még se. Nem tudom, hogy fogom-e nézni a tavaszi évadot.

  3. De jó! :))) Ez egy remek hír 😉 😀 Imádom a szereplőket 🙂 Remélem nagyon sokan fogják nézni, és rengeteg évadot gyártanak még :DD :))) Szerintem pont ez a szép a történetekben, hogy mindig van egy egy fordulat amire nem számítunk. Nagyon sok mese van, amit bele lehetne írni, és úgy gondolom, hogy tényleg nagyon tehetségesek a szereplők, mindig fognak tudni újat mutatni!

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..