Felelősségvállalás az alvilágban

0
10
megtekintések

Az Entertainment Weekly spoileres rovatában Regina alvilági útjáról érdeklődtek a rajongók, egészen pontosan arról, hogy kezeli majd ha szembekerül egykori áldozataival.
 
A kérdésre Lana Parilla azt válaszolta, igaz sok elvett élet szárad Regina lelkén, de a karaktere készen áll szembenézni egykori áldozatival. “Szembe akar nézni ezekkel a lelkekkel, az emberekkel akiket bántott vagy megölt. A jó útján jár és továbbra is keresi a jóvátételt, próbál helyesen cselekedni. Igazán befogadja a lelkében élő hőst.”
 
Ám nem Regina lesz az egyetlen, akinek felelősséget kell vállalnia, a tv-line értesülései szerint a folytatásból mindenki alaposan kiveszi a részét: Emma rádöbben, hogy a Megmentői szerepköre, még csak most, az alvilágban kezdődik el igazán, David és Mary Margaret pedig megértik, hogy milyen következményekkel jár az önfejű döntésük, hogy a gyermeküket hátrahagyva fejest ugrottak az alvilági kalandba. Régi félelmek és ismerősök bukkannak elő és közben arra is fény derül, hogy az alivlág ura, Hádész milyen érdekes – de nem családi jellegű – kapcsolatot ápol valakivel. Ahogy a történet bonyolódik Ruby és Mulán is ismét játékba kerülnek, sőt még a Storybrooke-ban maradt Belle és a téli fináléban Óz birodalmába távozott Zelena is határozottan érintett lesz az évad második felének a történéseiben.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..