Emilie de Ravin mini interjú

1
31
megtekintések

Mit árulhatsz el az évad második feléről?
Emilie:
Az alvilág nagyon szuper. Ez egy egészen új dolog, ami nagyon jó. Olyasmi, mint amikor mindenki Camelotba ment, csak ez egy fekete-fehér világ. Sok olyan jellemvonást előhoz a karakterekből, amit nem is képzeltünk róluk és sok félelemmel kell szembenézniük, ez fontos része az évad második felének. Szembenéznek a félelmekkel, felfedezéseket tesznek, előre lépnek és tovább lépnek – vagy megrekednek? Ez nagy kérdés. Látványra pedig szuper lesz.
 
Úton lehet egy Rumbelle baba? Végülis most épp jól mennek a dolgaik… bár ez náluk szinte részről-részre változik.
Emilie:
Ez így van, de én ezt szeretem benne. Sok hullámvölgy és hullámhegy van a kapcsolatukban, ezt nagyon mókás eljátszani. De azt hiszen most jó úton haladnak hozzá, szóval bármi előfordulhat.
 
Gondolod, hogy Belle végül megtalálja az igaz boldogságot?
Emilie:
Belle nem keresi a boldogságot, már megtalálta önmagában. Sosem azt kereste, hogy valaki más tegye őt teljessé, ezért is képes tovább folytatni a kapcsolatát Gold-al. Azért, mert nincs szüksége arra, hogy más tegye magabiztossá vagy boldoggá. Már megtalálta mindezt és egy olyan partnert keres, akivel megoszthatja.
 

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..