5×16 Forgatási infók

0
40
megtekintések

A sorozat ugyan csak márciusban tér vissza, de a színészeink már gőzerővel dolgoznak a folytatáson. A héten az 5×16-os epizódot forgatják, amiről kaptunk néhány infót és képet a jelen lévő rajongóktól.
 
Az első jelenetben Hádész egy papírlappal sétálgatott Storybrooke/Alvilág főterén, amíg egy piros Camaro el nem hajtott mellette. Ezután David és Mary Margaret forgatott egy telefonra várós, sorban állós jelenetet, ahol elég aggodalmasnak látszottak. A forgatáson jelen volt Belle is, a kezében pedig egy rózsaszín takarós baba. (Talán Zelena kislánya?)
 
Majd jött az éjszakai forgatás, ami egy érdekes fordulatot hozott: Hádész összejön Zelenával vagy esetleg ő az az illető, akivel közös múltja van? A közös jelenetük erről tanúskodik. Egy hosszú beszélgetést ejtettek meg éjszaka a ledőlt óratorony mellett és még egymás kezét is megfogták. A jelenet kezdetén úgy tűnt, Hádész meg akarja győzni valamiről a boszit, ami valószínűleg sikerült is neki, tekintve a kézfogós befejezést.
 
A forgatási képeket megtaláljátok a galériában, de még egy ideig bővülhet az album:
 

  

Galéria link: 5. évad > forgatási képek > 5×16

 

Előző cikkElső 5B poszter
Következő cikkRégi-új szereplő: Gaston
MEGOSZTÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..