4×08-09 A tökéletes testvér (szinkronos)

0
25
megtekintések

Ez a két epizód külön időpontban került levetítésre, de szorosan összetartoznak – mivel az eredeti csatornán egy nagy dupla epizódként kerültek levetítésre – ezért együtt is töltötték fel őket, egy nagy egészként.
 

Adatlap Előzetes Jelenet #1
Szinkronos inda Szinkronos vidto Letöltés

[Segítség] az epizódnézéshez // További elérhetőségek a [Média] menüpontban

 Az epizódhoz kiadott promóképeket megtekinthetitek a galériában:
 

  

Galéria link: 4. évad > promó képek > 4×08 A tökéletes testvér

 
Epizód leírása:
 
4×08: Az Elvarázsolt Erdőben a Hókirálynő elmondja a varázslóinasnak, hogy azért találkozni akar a varázslóval, hogy új testvéreket találjon magának, akik hasonlóan hozzá, mágikus képességekkel rendelkeznek; Elsa már megvan egynek, ezért már csak egy további nővérre volna szüksége? Storybrookban Emma a nemrég elszabadult varázserejét rejtegetve kerüli szerettei társaságát, egyedül Henry képes a nyomára akadni, de a találkozásnak nem lesz jó vége. Hook attól fél, Emma Goldtól fog segítséget kérni, hogy szabadítsa meg a mágiától, ő pedig tudja, hogy Goldra ilyesmit nem szabad rábízni.
 
4×09: Arendelle-ben Anna arra készül, hogy az úrnával csapdát állítson Ingridnek, de végül ő esik bele a csapdába, és varázserejű nagynénje hatása alatt tér vissza nővéréhez, Elsához. Storybrookban Emma Gold varázslata segítségével akar megszabadulni varázserejétől, és az sem állítja meg, amikor a Hókirálynő figyelmezteti, hogy Gold el fogja árulni. Hook megpróbál még időben közbelépni, de Gold folyul ejti. Robin eközben talál valamit a könyvtárban, ami arra utal, talán mégis létezhet boldog befejezés Regina számára.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..