Újabb Dark Hook interjú

0
14
megtekintések

Hook bosszújának még mindig Gold a célpontja, vagy sokkal inkább Emma és a fény Storybrooke-ban?
Gold-on akar bosszút állni és azért, hogy ezt megkapja hagyja, hogy a sötétség felhasználja, bármire is van szükség. És igazából annak, hogy megkapja a bosszúját egy módja az, ha mindenkit átküld azon a portálon az alvilágba.
 
Az előzetes alapján megfenyegeti Emma szeretteit és megkaparintja Henry-t. Van valaki akiért különösen aggódnunk kellene?
A sötétség teljesen elborította és bármire képes, hogy valósággá váljon a terve. A lelke mélyén van még benne egy kis rész, ami képes szeretni – úgy ahogy Gold is szerette Belle-t és Emma is tovább szerette Hook-ot – de jelenleg túlságosan dühös és sértett, amiért Emma megtette vele azt, amiért könyörgött, hogy ne tegye. Tudta, hogy nem fog tudni ellenállni neki, hogy nem lesz elég akaratereje. Nagyon dühös és ha egy Zordon bedühödik őrült dolgokat tesz.
 
Az előzetesben mindketten megfenyegették egymást Emmával, hogy végeznek a másikkal. Tényleg képesek lennének erre? Meg tudná ölni Emmát, ha az útjában állna?
Ha Zordon vagy nehéz józanul gondolkozni. Láttuk Zörgőfürge árulását Baelfire felé, pedig ő volt az egyetlen akivel igazán törődött. Ezen a ponton azt hiszem nem félsz elárulni azokat akiket szeretsz, akkor sem ha fáj megtenni. Úgymond megrészegít a sötét hatalom. Nem tudom, hogy ha szükséges volna megölniük egymást megtennék e vagy sem, de azt hiszem elég elszántak mindketten, hogy megtegyenek bármit amire szükség lesz.
 
Van még remény Emma és Hook számára? Csak akkor lehetnek újra együtt, ha eltűnik belőlük a sötétség?
Ez érdekes kérdés. A sötétség egy olyan dolog, hogy nem tudom működhetne e úgy egy kapcsolat, ha mindketten azok. És ahogy most a dolgok Hook-nál állnak, bonyolult a helyzet. De hogy őszinték legyünk, minden kapcsolat bonyolult. (nevet)
 
Ebben az epizódban látni fogjuk Hook édesapját?
Látni fogjuk a kapcsolatát az édesapjával és egy kicsit az Elvarázsolt erdei múltjából is.
 
Az apja rossz vagy jó hatással volt rá? Csak annyit tudunk, hogy elhagyta kisfiú korában és köze lesz valami küldetéshez a Gonosz királynővel is…
Látni fogjuk a Gonosz királynő és Hook korai kapcsolatát és ennek kapcsán előkerül néhány visszaemlékezés az édesapját illetően is.
 
Végezetül a legnehezebb kérdés: Miért bízik Hook Nimue-ban? Ő itt a fő-fő Zordon, aki könnyedén ellene fordulhat és átveheti a terv irányítását…
Nem feltétlenül bízik benne, de a sötétségnek mindketten részei, így ő is Hook egy darabkája most. A Zordonok egységes vágyai átszállnak egyik Sötét Úrról a másikra. Ezt a tervet mindannyian meg akarják valósítani, a lelke mélyén még Emma is akarta. Meg is mondta, hogy tudja mi a terv, minden Zordon érzi ezt, mert a sötétségnek önálló akarata van, ami átveszi az uralmat a testük fölött. Tehát Nimue lényegében Emmának és Hooknak is részét képezi. A különbség csak az, hogy Hook engedi is, hogy használja a testét, ha cserébe megadja neki a bosszúját.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..