Tények az évad második feléről

3
26
megtekintések
 • Amy Manson is megerősítette, hogy visszahívták az évad második felére, tehát valahol útközben viszont látjuk még Meridát.
 • Mindenkit megkísért a múlt és a hőseink közül többen is lezárást keresnek olyan dolgokra, amik már régóta nem hagyták nyugodni őket.
 • Az alvilág nem azonos a pokollal. Az alvilágba azok kerülnek, akiknek még elintézetlen ügyei vannak.
 • Sok ismerőssel találkoznak a hőseink az alvilágban, de új ismertségekre is szert tesznek.
 • A tavaszi premier lesz a 100. epizód, amiben rengeteg régi szereplő visszatér. Az írók igyekeztek ebben az epizódban visszahozni az első évad hangulatát és próbálják ezt meg is őrizni a folytatásban.
 • A folytatás egyik meglepetése, hogy hiába keltek útra a hőseink mégsem érezzük majd úgy, mintha egy új világba kerültünk volna. Az alvilág úgy néz ki, mint egy furcsa Storybrooke. Ezzel is az első évad megátkozott Storybrooke-ját próbálják az írók felidézni.
 • Az évad második felében több Reginára lehet számítani. A kapcsolatuk Robinnal is jobban előtérbe kerül, és sokak örömére – vagy bánatára – Zelenát sem most láttuk utoljára…
 • Megjelenik az első azonos nemű szerelmespár a sorozatban.
 • Az évad végén az igaz szerelem csókja ismét játékba kerülhet.

 • Ginnifer Goodwin terhessége ezúttal nem lesz beleírva a történetbe, tehát nem lesz új testvérkéje Emmának.
 • A Cameloti karakterek egyelőre szünetre vonulnak, de Storybrooke-ban maradtak. Az évad vége felé terveznek nekik is egy lezárást, de majd meglátjuk belefér e az időbe.
 • Zörgőfürge ismét a sötétség fogságába kerül. Miután az évad első felében végignéztük a hőssé válását sokakat csalódottsággal töltött el a döntése, hogy újra Zordonná vált. Az írók szerint azért tette amit tett, mert elveszítette a reményt: azt hitte meg fog halni és semmiképpen sem akart újra az alvilágba jutni – igaz ezt végül sehogy sem úszta meg. A kérdés csak az, bízhatnak e benne a többiek…
 • Belle és Gold kapcsolata is elég nehéz helyzetbe kerül, hiszen hiába kezdték újra, Zörgő máris titkolózni kezdett. Az írók egyelőre nem sok mindent árultak el a kapcsolat jövőjéről, csak annyit mondtak, hogy azzal ahogy Zörgő kezelni fogja a helyzetet rögtön látni fogjuk, hogy tanult e a múlt hibáiból vagy újrakezdi a régi történetet.

 

3 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Jól hangzik ez az első évados dolog! 😀 Már pont kezdett kicsit más irányba menni a sorozat (szerintem) a cameloti visszaemlékezésekkel. Viszont az évadközép-finálénak nagyon első évados hangulata volt, olyannyira, hogy még az akkori ouat-os zenék is voltak, aminek nagyon örültem; ráadásul nem volt cameloti visszaemlékezés, ami nagyon tetszett 😀 Összességében igazán kifogásolhatatlan volt a 11. rész, ráadásul most nem volt kiszámítható hogy mi fog következni. Én a Hookos jelenetnél majdnem idegösszeomlást kaptam a sírástól,de utána belegondolva egyértelműnek tűnt, hogy vissza kell hozni Hookot.Nagyon örülök a Reginás dolognak is, mert egyszerűen imádom 😀 Kíváncsian várom a folytatást 😀 Kár, hogy ilyen sokat kell várni 🙁 De ahogy ismerem az írókat, a várakozás igazán nem lesz hiábavaló, ráadásul a sok régi szereplő is biztatóan hangzik 🙂 Nagyon örülök, mert így aztán tényleg teljes lesz az első évados hatás 🙂 (uhh, kicsit sokat írtam, pedig nem terveztem 😀 )

 2. szerintem volt értelme,mert így,hogy újra zordon lett megmutatták,hogy tényleg nem tud megválni a sötétségtől. Viszont így megint kezdődni fog Belle-el ez az “együtt vagyunk-nem vagyunk együtt” körforgás…amiből már egy kicsit elegem van.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..