Téli finálé: spoilerek

3
2
megtekintések

Válogatott spoilerek a finálé eseményeiről. Csak az olvassa el, aki nem bánja a spoilereket!
 

  • A várost ellepik a feltámasztott Zordonok. (Nincs kivétel, az összes valaha élt Zordon visszatért.) Ám ahhoz, hogy maradhassanak is az élők birodalmában, le kell küldeniük egy-egy lelket maguk helyett az alvilágba. Ez pedig a hőseink közül is többeket érint – mondhatni szó szerint megbélyegzi őket a halál- és a megjelöltekért elindul a már jól ismert révész.
  • Mivel a helyzet eléggé reménytelennek tűnik, Gold azt javasolja, hogy töltsék az utolsó perceiket a szeretteikkel, ő pedig megkeresi Belle-t. Ad neki egy kocsit és egy bájitalt, amivel átlépheti a városhatárt. Nem mondja el neki, hogy érte és a többiekért már úton van a halál, csak annyit mond, hogy szeretné megadni neki azt az életet, amire mindig is vágyott. Szeretné ha világot láthatna végre.
  • Eközben Emma – aki nem hajlandó feladni – megoldást keres, hogy megszabadulhassanak a sötétségtől. Úgy érzi ő a felelős az egész helyzetért és bűntudata van. Tudja, hogy még ha jó szándékból is tette, sok szörnyűség történt, most pedig Henry élete is veszélybe kerül miatta. Hajlandó bármire, hogy jóvátegye a dolgokat.
  • Ezalatt Hook is őrlődik, szörnyen csábítja a bosszú, amire mindig is vágyott és a közös cél – igaz, most a régi Zordonok visszatértek hús-vér valójukban, de a sötétség továbbra is összeköti őket, így továbbra is közös vágyuk örökre elfojtani a fényt – de Hook nem tudja hajlandó e ezért feláldozni mindenkit.
  • A visszaemlékezésekben nem csak a kisfiú Hook-ot látjuk majd az édesapjával, hanem a felnőtt(ebb) Hook-ot is látjuk vele.

 

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Van egy olyan érzésem, hogy hook apjáról is kiderül, hogy zordon volt valaha. Mondjuk ő volt, akit zörgi kinyírt.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..