Szívszaggató téli finálé vár ránk

0
3
megtekintések

Jövő hétfőn már az évadközép finálét élvezhetjük, ami a dupla Zordonnak és az új, alvilági jövevényeknek köszönhetően tényleg pokoli hangulatot teremt majd. Íme egy interjú Colin O’Donoghue-val, aki mesél a nagy téli fináléról, ami igazi Hook centrikus epizódnak ígérkezik.
 
Már a nyáron, a Comic Con-on viccelődött Jennifer azzal, hogy talán Emma magával rántja a sötétségbe Hook-ot, ami végül meg is történt. Mióta tudtatok róla, hogy te is Zordon leszel?
Az igazat megmondva, akkor még nem tudtuk. Benne volt a levegőben, hogy ez is megtörténhet, de egy ilyen sorozatnál mindig több irányba mehet a történet, hiszen 22 epizódunk van rá minden évadban. Azt hiszem Adam és Eddy szeretik megtartani maguknak az ilyen nagy titkokat és csak a szövegkönyvvel elárulni, mi meg csak nézünk, hogy “Mi van? Ez komoly?”. Igazából ez logikus lépés volt Hook számára. Nem mintha vágyott volna rá, de mindig is fogékony volt a sötétségre, szóval jó most kicsit elmerülni ebben. Mármint sok ember pont ezért szereti, sok ember meg pont ezért nem szereti. Mókás kicsit újra felfedezni ezt az oldalát.
 
A játékod Zordonként nagyon mókás és a rajongók imádják az új hajadat. Mesélj arról, milyen volt megváltoztatni a külsőd a zordon szerepéhez!
Ó hát köszönöm. (nevet) A hajam megváltoztatása elég egyszerű folyamat volt, azt hiszem csak másik irányba van elválasztva. Ami a gazember lét megközelítését illeti, amikor csatlakoztam a sorozathoz lényegében gonosztevő voltam és nagyrészt ezt csináltam az egész második évadban. Akkor kicsit elbűvölőbb és rosszfiúsabb volt, most Zordonként meg inkább kicsit szociopata, rosszindulatú és élvezi is, hogy ilyen. A lelke mélyén még van egy aprócska rész, ami nem adta át magát a sötétségnek egészen és képes szeretni, de még ez a része is szörnyen mérges Emmára, amiért megtette ezt vele. Előre tudta, hogy sosem lesz elég akaratereje ellenállni a sötétségnek, így nem volt sok választása. A sötétség egyébként sem nagyon ad választást. Nem mondhatta, hogy “Figyi! Nagyon köszi, de inkább a régi Hook maradok.” Amint átváltozott, meg is változott.
 
Említetted milyen mérges Emmára, amiért ezt tette vele. Tényleg inkább meghalt volna, semmint Zordon legyen?
Ami azt illeti, igen. Amikor halálán volt azt kérte Emmától, hogy engedje el és úgy is értette. A Zordon az amit a legjobban utál a világban, tényleg szívesebben választotta volna a halált. Örülök, hogy nem sikerült neki, mert így még mindig a műsor része maradtam, de mint karakter, Hook nem ezt akarta volna.
 
Mi lesz Hook célja az évadközép fináléban?
Az előzetessel már elárultuk, hogy Hook – mint minden Zordon – vissza akarta hozni a többi Zordont és megnyitni egy átjárót az alvilágba. Ezt akarja a sötétség. Ezzel ő is megkaphatja a bosszúját, mert Zörgőfürge lenne az egyik, akit le akar küldeni a pokolba vagy alvilágba. Ez a lényeg számára. Tudja, hogy kihasználja a sötétség, de amíg azt is megkapja amit ő akar, addig nem érdekli.
 
Gondolod, hogy a Zordonság és az újjáéledt bosszúvágy Zörgő felé, Hook érzéseit is ismét feltüzeli Milah iránt?
Ó, nem. Az egy egészen más dolog. Igazán szerette őt, de most már új szerelem van az életében, egy egészen más szerelem, ami fontos része annak, akivé vált és talán még erősebb is, mint az volt, hiszen ők ketten Emmával annyira hasonlóak. Ettől még nagyon haragszik rá, de legbelül még mindig szereti – ahogy ezt láttuk már Zörgőfürgénél is régebben.
 
Tehát mindezek ellenére, van még remény Hook és Emma számára?
Nem tudom… Azt mondanám, meg van még bennük a képesség arra, hogy szeressék egymást. Mindketten Zordonok, de talán még szerethetik egymást így is. Ki tudja? Nézzétek a sorozatot és kiderül. (nevet)
 
Adam és Eddy korábban elárulta, hogy elmélyedünk Hook múltjában is. Mit szóltál hozzá, amikor megtudtad?
Nagyon örültem, hogy jobban megismerjük Hook múltját és hogy honnan indult, mert erre eddig nem sok alkalmunk volt. Tudom, volt egy kicsi a múltjából a bátyjával történtek miatt, de most az édesapját is megismerjük. Ez nagyon fontos, mert az ami az apjával történt jelentős része annak, hogy olyanná vált, amilyen lett. Nagyon érdekes, de nem árulhatok el sokat, mert elég spoileres. De készülhettek rá, hogy lesz néhány nagyon érdekes jelenet Hook és az édesapja között.
 
Végezetül mit mondanál a rajongóknak, mire készüljenek az évadközép fináléban?
Készülhetnek egy szívszaggató, szívfacsaró, epikus fináléra.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..