SwanQueen – Egy inspiráló barátság

1
21
megtekintések

Az elmúlt 5 évben a megmentő/exzordon Emma és az egykori Gonosz királynő Regina kapcsolata az egyik legszebb és leginkább kihívásokkal teli tévés barátsággá fejlődött.
 
“Úgy érzem igazi barátság fejlődött ki közöttük. Jó dolog, hogy végre itt van két erős tévés női karakter akik igazi barátok, mert általában ha adva van két erős csaj, akkor inkább harcolnak egymással vagy vitáznak. De itt vannak ők ketten, mindeketten keményen küzdöttek azért, hogy azzá váljanak akivé szeretnének, kihívásokkal néztek szembe, elbuktak már párszor, de felálltak és össze szedték magukat. Mostanra pedig igaz barátok lettek, akik bevédik egymást és ott vannak egymásnak. Jó hogy van ilyen is a tévében.” – nyilatkozta Jennifer Morrison.
 
Ennek a barátságnak pedig még az sem állhatott az útjába, hogy Emma Zordonná változott. “Regina nem igazán ró fel neki semmit. Emma Zordon lett, hogy megvédje a várost és Reginát, ezért úgy érzi lekötelezettje lett. Látja, hogy amit tett, azt a nagyobb jó érdekében tette és elfogadja ezt. Szóval egyszerűen tovább lépnek és igyekeznek minnél előbb visszahozni Hook-ot az alvilágból. Regina megérti min ment Emma keresztül, hiszen ő is járt ebben a cipőben, és bár párszor összetűzésbe kerültek amíg Emma volt a Zordon, Regina egyike annak a kevés embernek, aki nem vesztette el a hitét benne és tudta, hogy még visszatérhet a jó oldalra.”
 
“Mindig azt mondogatom Adamnek és Eddynek, hogy jónak kell lennünk egymáshoz. Ha van egy tévés barátságod, mint ez akkor érdemes vele példát állítani az embereknek, mert pontosan erre van szükségünk. Fontos megmutatni a nőknek, hogy támogassák egymást és erősítsék meg egymást, még ha néha hibáznak is. Ez nagyon fontos a mai világban.” – véli Jennifer.
 
Persze akadnak olyanok is, akik szívesen látnának a két karakter között ennél többet is – hiszen most olyan divatosak egyébként is az egynemű párok – de erre továbbra sem sok az esély. “Én a kettejük kapcsolatát mindig is nővéri kapcsolatnak és barátságnak láttam, de félve mondok csak ilyent, mert tudom, hogy akadnak akik ennél többet látnak bele és nem szeretném ezt elvenni tőlük.” – nyilatkozta a témáról Lana Parrilla.
 
Azért nem kell elkeseredni az egynemű románc kedvelőinek sem, hiszen az évad második felében az első meleg pár is megjelenik majd.
 

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..