Mi vár az alvilágban?

4
6
megtekintések

Az alvilág látszólag épp olyan, mint Storybrooke – némi változtatással. Ez olyasmi, hogy mindenki aki belép a saját otthonának látja a kinézetét, vagy tényleg így néz ki?
Hogy mi az alvilág és miért így néz ki része a történetnek az évad második felében. Mivel ezt nem akarjuk elrontani annyit mondhatunk, hogy van rá egy nagyon speciális ok, miért néz ki Storybrooke-nak és ennek köze van azokhoz akiket megismerünk majd idelent.
 
Ami Emmát illeti: a fő harca Hook megmentése lesz, vagy hogy segítsen a többieknek szembenézni a régi ismerősökkel, akikkel találkoznak odalent?
Sok dolga lesz. Ez nem Hook megtalálásáról szól, sokkal inkább arról mi történik amikor belépnek ebbe a birodalomba és szembe kell nézniük dolgokkal a múltjukból és a jelenükből egyaránt. Felfedezzük, hogyan reagálnak a karaktereink ha szembe kell nézniük olyan dolgokkal amikről sosem gondolták volna, hogy szembetalálják még magukat.
 
Ha valaki meghal az alvilágban tényleg meghal? Vagy van visszaút innen még?
Ez egy nagyon jó kérdés igazából. Az alvilág szabályait, hogy mit jelent ott lenni, hogy lehet szabadulni, mikor lehet szabadulni fel fogják fedni, méghozzá nem is akárki, hanem a mi kedvenc alvilági túravezetőnk, Cora.
 
Az előzetest elnézve ő most valami polgármester az alvilágban?
Feltételezhetően. Egyértelműen érti, hogy működik a hely.
 
Hook – most hogy megszabadult a sötétségtől – újra az a srác lett, akibe Emma beleszeretett? Megváltoztatja az alvilág?
Azt mondanám sok mindenen ment keresztül, ahogy Emma és a többiek is, szóval senki sem ugyanaz. De ha az érdekel gonosz e még, a válasz nem, ezt elintézték a téli fináléban. Minden sötétség Goldé lett.
 
Gold azért tette ezt, mert azt hitte sosem látja viszont Belle-t vagy végig így tervezte?
Amikor elengedte őt, tényleg elengedte, hogy ne lássa mi történik vele és a többiekkel. Azt akarta, hogy legalább Belle biztonságban legyen a sötétségtől. Aztán meglátta a lehetőséget arra, hogy ne kelljen meghalnia és az alvilágba jutnia ismét, így megragadta. Hooknak egyébként sok mindenben igaza volt vele kapcsolatban, valahol szerette a tőrt és a lényének a részévé vált.
 
Az biztos, hogy Belle és Gold újrakezdte, még ha nem is éppen tiszta lappal. Fontolgatjátok, hogy esetleg Emilie terhességét is beleírjátok a történetbe, ahogy annak idején Ginny esetében?
Azt mondanám, hogy mielőtt Gold a boltba ment határozottan úgy tűnt, hogy újra elhálták a nászéjszakát, szóval ki tudja… De azt hiszem jó nyomon jársz.
 
Miben változtak meg Gold képességei most, hogy minden valaha élt Zordon varázsereje az övé?
Minden Zordon ereje az övé, szóval még erőteljesebb és talán egy kicsit bölcsebb is lett. Nagyon veszélyes.
 
Utoljára láttuk Zelenát?
Nem, egyáltalán nem. Nem ilyen könnyű lenyomni egy tehetséges boszorkányt.
 
Lesz valami köze ahhoz, amik az alvilágban történnek?
Kiderül az évad második feléből és határozottan visszatér majd. Lehet nem az első pár epizódban, de középtájt már egészen biztosan és onnantól nagyon fontos része lesz a történetnek.
 
Regina és Robin készen áll a szülői feladatokra most, hogy Zelena eltűnt a képből?
Lesz itt néhány komoly probléma amik komplikálják a dolgokat számukra, ez az évad második felében lesz kibogozva.
 
Mi lesz Arthurral? Látjuk még őt?
Van rá esély. Mind Storybrooke-ban maradtak, az évad végén még talán viszont is látjuk őket, de most egy darabig biztosan nem.
 
Mi lesz Mulánnal és Ruby-val? Látjuk még őket?
Igen, az évad második felében is látni fogjuk őket.
 
Látni fogjuk még Hook féltestvérét?
Liam 2-re gondolsz? Liam 1-et biztosan látni fogjuk az évad második felében, a kisebbiket még meglátjuk.
 
Mindenki egyet ért Emmával Hook megmentésében?
Igen, csapatmunka lesz. Együtt mennek, jól tudják, hogy Emmának megvan a terve, szóval úgy tervezik megkeresik Hook-ot, elfelezik Emma szívét és mennek is.
 
Gondolom azért ez nem megy majd ilyen könnyen…
Soha sem megy ilyen könnyen. De a szándékuk jó. És a pokol felé vezető út mindig jó szándékkal van kikövezve…
 
Emma minden szerelme meghalt ezidáig. Van még esélye az igaz szerelemre Hook-al?
Ez egy olyan kérdés, amire még meg kell lelnie a választ. Pontosan ezért megy az alvilágba. Végre beengedett a szívébe valakit és nem akarja újra elveszíteni azt, akit szeret. Szóval jöhet ördög és pokol, próbálkozni fog.
 

 

4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. A tippem: az alvilág azért lesz olyan, mint Storybrook, mert senki sem emlékezik a múltjára és valaki másnak hiszi magát. Kivéve Cora, aki megteremtette az egészet. És ha emlékeztetik őket a múltjukra, “megtörik az átkot” akkor továbbléphetnek a lelkek.

    • Szerintem Neal nincs az alvilágban, egyrészt nem volt gonosztevő, másrészt ott lenne a visszatérő szereplők között, harmadrészt pedig túlságosan megbolygatná az Emma-Hook szálat, Emma szívének pedig erősnek és határozottnak kell lennie ahhoz, hogy kettévegyék. De egyébként is, szerintem Rumple nem tudna Bealfire szemébe nézni.

      Én Hófehérke és Cora találkozását várom nagyon.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..