Az új főgonosz

1
21
megtekintések

Bár a sorozat csak márciusban tér vissza, mindenkit foglalkoztat a kérdés, hogy vajon mi vár a hőseinkre az alvilágban. Azt már korábban megtudtuk, hogy sok ismerős arc bukkan majd fel, akik képében a múlt szele kísérti meg a csapatot, de természetesen új főgonosz híján sem maradhatunk a tavaszi szezonban…
 
Íme lehull a lepel az új ellenségről: egyenesen az alvilág urával, Hádésszal – Greg Germann alakítja (ő látható a képen) – kell majd szembeszállniuk a Hookért érkezőknek, aki minden eddiginél erőteljesebb ellenfél lesz számukra. “Az évad második felében megismerjük Hádészt, akit a mítoszok és a Hercules Disney mese karaktere ihletett, de természetesen a saját csavarunk is rá próbáljuk illeszteni. Alig várjuk, hogy mindenki meglássa mit hozott össze Greg a karakterrel.” – nyilatkozták a sorozat készítői.
 
Hádész rögtön a tavaszi premierrel debütál, ami egyben a sorozat 100. epizódja is lesz és hamar egy meglepő kapcsolatot fogunk felfedezni a múltjából. “Határozottan meglepő kapcsolatban áll egy szereplőnkkel. Nem rokoni kapcsolatról van szó, de van közöttük kapcsolat.” – zárták az interjút az írók. Mit gondoltok kinek lehet közös múltja az alvilág urával?
 

Előző cikkŐ lesz az új Dorothy
Következő cikkKellemes ünnepeket!
MEGOSZTÁS

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..