5×11 “Hattyúdal” epizódleírás

0
37
megtekintések

Storybrooke sötét ostrom alá kerül amikor a feltámasztott Zordonok megcélozzák a várost, hogy lélekáldozatokat találjanak mindannyiuk számára, amivel visszatérhetnek az élők birodalmába. A vég közeledtével Gold azt tanácsolja Davidnek, Mary Margaretnek és a többi hősnek, hogy élvezzék ki az utolsó perceiket és töltsék az időt a szeretteikkel. Emma viszont nem hajlandó feladni, mivel tudja, hogy helyre kell hoznia a Zordonként meghozott rossz döntéseit. Csak egyetlen probléma áll az útjában: Hook. Amíg küzdenek Storybrooke sorsáért, Hook tettei olyan módon sújtják le Emmát, amire senki sem számított.
 
Eközben a múltbéli mesevilágban a Gonosz királynő leteszteli Hook rátermettségét mielőtt felfogadná egy feladatra: rákényszeríti, hogy előbb nézzen szembe egy démonnal a saját múltjából, mielőtt megküzdene az övével.
 
Az epizódhoz kiadott promóképeket már meg is találjátok a galériánkban!
 

  

Galéria link: 5. évad > promó képek > 5×11 Hattyúdal

 
Állandó szereplők:
Ginnifer Goodwin – Hófehérke, Jennifer Morrison – Emma Swan, Lana Parrilla – Gonosz királynő, Josh Dallas – Charming herceg, Emilie de Ravin – Belle, Robert Carlyle – Zörgőfürge, Jared Gilmore – Henry, Colin O’Donoghue – Hook, Sean Maguire – Robin Hood, Rebecca Mader – Zelena.
 
Vendég szereplők:
Lee Arenberg – Leroy/Morgó, Adam Croasdell – Brennan, Oliver Bell – fiatal Killian, Caroline Ford – Nimue, Eric Keenleyside – Maurice, Scott Hylands – Kapitány, David-Paul Grove – Tudor, Gabe Khouth – Hapci, Faustino Di Bauda – Szundi, Michael Coleman – Vidor, Mig Macario – Kuka, Sebastian West – fiú és Andre Tricoteux – erős verekedő.
 

 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..