5×11 “Hattyúdal” elérhetőségek

23
30
megtekintések

Közérdekű: A felirat ahhoz a verzióhoz készül, amelyik a címében is fel van tüntetve. Ha másik verziót töltesz le, nem biztos, hogy tökéletes lesz hozzá az időzítés! EZ AZ UTOLSÓ RÉSZ 2015-ben, KÖVETKEZŐ EPIZÓD: MÁRCIUS 6.
 
A torrentről letöltött részeket 24 óráig tárolhatod legálisan a gépeden!
 

Elérhetőségek:

Letöltés Letöltés 720px Online angol
Magyar felirat Vidto Indavideó

[Segítség] az epizódnézéshez // További elérhetőségek a [Média] menüpontban

 

Előző cikkTéli finálé: spoilerek
Következő cikk5×12 előzetes
MEGOSZTÁS

23 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Gyerekek ezt most nem nagyon értem.
  1: Hogyan nem pusztult el a tőr? Elhamvadt az a nyamvadt kard, hát nem volt a része a tőr is? Ne mondjátok már nekem, hogy egyetlen Zordon nem veszi észre, hogy van valami gebasz azzal a nyamvadt karddal!
  2: Merlin üzenetének semmi értelme nem volt. Vagy csak én nem fogtam fel?
  3: Azt hittem ezzel lezárják a Dark One vonalat, kezdett egy kicsit lapos lenni. Annak örülök, hogy Rumple nem javult meg teljesen 🙂 mert a legjobb gonosztevő, de azt hittem máshonnan szerez majd hatalmat. Ez meg így nekem kajak nem szimpatikus, hogy megint a tőr a gyenge pont. És honnan a fenéből van meg a Tőr?
  4: Henryt minek viszik az Alvilágba? Még jó, hogy Nealt meg Rolandot otthon hagyták.
  5: Azért amikor Hook meghalt, hát, az én szívem is vérzett, nem kicsit. komolyan, még zsepiért is nyúltam. Csak Colin szemét kellett nézni…háát…*sóhaj*…megkönnyeztem…
  … Meg mást is ^_^…

  • megkönnyezted? a jelenet végére konkrétan bőgtem :'(
   a Henrys dologgal egyetértek…
   és amúgy szerintem Killian nem hal meg ^^úgy értem biztos visszahozzák. ugye? ugye visszahozzák? :'( <3

   • Biztos visszahozzák, rengeteg nézőnek ő a kedvenc szereplője, nem tehetnek velünk ilyen kegyetlenséget!
    Amúgy én is sírtam, mert kegyetlen volt… Az utolsó pillanatig azt hittem, hogy Emma mégiscsak magát fogja leszúrni, de ez… ez durva volt..

  • Teljesen jogos kérdések, ettől függetlenül fasza kis évadzáró volt. Alig várom, hogy jöjjön a következő rész. Három hónap rengeteg idő.

  • A tőrös dolgot én sem értem, meg Merlin üzenetének sem látom az értelmét.
   Azt, hogy Henryt miért vitték az alvilágba…, hát én már azt sem vágom, hogy miért mentek mind. Elég lett volna Emma, meg mondjuk Regina, ő is csak arra, hogy segítsen szétszedni egy szivet.
   Hát… konkrétan annyit értettem meg, hogy Rumple ugyanolyan önző maradt és, hogy Hook meghalt:(, de visszahozzák:).

  • Nagyon jó kérdések! Az elsőre mondjuk szerintem tudom a választ: a kard két zordoné volt egyszerre, Emmáé és Hooké, tehát valószínűleg megint eltört, az első fele visszakerült a kőbe (esetleg teljesen megszűnt), a tőr meg az új zordoné. A második témában viszont tényleg nincs logika, lehet, hogy Merlin szimplán azt hitte, hogy tényleg ő a kulcs, vagy azt akarta, hogy megtudják a történetét, ami segíthet rájönni, hogy hogyan győzhetnek, esetleg még valami fontos dolgot tudott, amit nem mondhatott el, mert megszakították. A negyedik dologra a válasz pedig egy kimaradt jelenetben volt benne, keress rá, pár napja került ki 🙂

 2. Hát, Rumple nem fél attól, hogy megint szarrá ég a szíve? Már tudhatná, hogy mindennek ára van, és mindent nem kaphat meg. Nem is volt szükséges, hogy Dark One legyen megint, hiszen már a legtisztább hős lett, még a Dark Onet is legyőzte.

  • Na látod ez nekem sem tiszta.
   Ha jól emlékszem az előző évad pont arról szólt, hogy meg akar szabadulni a tőrtől, meg a béklyótól. Sikerült, hős lett, tiszta szívű, erre megint igába hajtja a nyakát, szó szerint. Ez nekem nem áll meg. Ha ennyire meg akarok szabadulni valamitől, akkor nem fogom visszakérni, amint megszabadultam tőle.

   • Azt kell gondoljam, az írók mentek a rajongók kívánsága után, akik nem fogadtak el más Dark Onet. Viszont ezzel teljesen fölös kanyarrá vált mind Camelot, mint Zörgőfürge megtisztítása, és valóságos hőssé válása. És hát RumBelle is visszakerült oda, ahol a part szakad.

    • Akkor nem csak szerintem volt az egész egy értelmetlen fordulat.
     És szerintem a Rumbelle duo már le is esett a szakadékba. Innen az út már csak lefelé visz. Legalábbis én már sem hálót sem létrát nem látok amivel vissza lehetne mászni.

 3. Nekem csak három kérdésem van:
  1. Mi a fenének megy Rumple a díszes társasággal az alvilágba?
  2. Hófehérke mi a fenének megy a díszes társasággal az alvilágba, ahelyett, hogy a kisbabájával törődne?
  3. Robin mi a fenének megy a díszes társasággal az alvilágba, ahelyett, hogy a kisbabájával törődne?

  • Valószínű azért mert Emma megzsarolta, és Rumple már járt ott, szóval tudja mi a dörgés. Hófehérke egyszerűen csak ilyen, Robin meg Regina miatt megy. Meg azért mert egyszerűen csak ilyen. Majd a tündérek meg a törpök vigyáznak a gyerekek biztonságára, Dr. Whale 😀 meg az egészségükre.

   • Normális nő nem hagy magára pár hónapos kisbabát úgy, hogy már maga a visszatérés is bizonytalan, nemhogy az ideje. Robin meg elveszi az édesanyjától a kisbabáját, aztán lepasszolja a dadáknak. Az az érzésem, hogy ezek hős komplexusba szenvednek és mindenáron és minden helyzetben hősök akarnak lenni, azt pedig nem veszik észre, hogy mi lenne igazából a “helyes döntés”. (ahogy ők mindig mondani szokták.)

    • Azért Zelena sem lenne mintaszülő, ezt szögezzük le. Roland az erdőben élt egy rakás bandita mellett, ez sem épp normális. De azért Hófehérke tényleg játszhatna már anyukát is. Oké, hogy Emma is a gyereke, de azért Emma már felnőtt nő. É Henry? Ki visz magával egy tinit az Alvilágba? Még akkor is ha ő az Író?

     • Nem lenne mintaszülő, de akkor is ő az i édesanyja a babának. Regina majd bejelenti neki: figyi, én nem vagyok a vér szerinti anyád, azt én száműztem Ozba, mert szerintem nem lenne jó anyad.
      Hófehérke meg.. egyik gyereke nélkül nőtt fel, aztán most megkockáztatja, hogy a másikkal is ez legyen.

 4. Azért az nagyon nagy volt:
  Belle: (befut) Rumple! Megint hazudtál nekem!!!!!!!! (szenvedélyesen megcsókolja Rumplét)
  Szerintem már a sorozat készítői is érzik, hogy gáz a csaj, ezért önmaga paródiájává válik. De szerintem nincsen igaza, mert Rumple már sokszor volt önzetlen.

  • Pl, amikor megölte Pánt, és feláldozta magát. Számomra Rumple emberibb, mint bármelyik hős, pont a gyengeségei miatt, amivel tisztában is van. Talán ezért szeretem Hookot is, és Reginát, és ezért irritál néha Hófehérke és David, vagy Belle, de ő aztán nagyon….

 5. Nézzétek meg jobban az új tört, az másképp néz ki, mint az excalibur pengéje. A hegyén egyenes vonalak vannak, és a mintázata míves ugyan, de nem olyan, mint az Excalibur-é. 🙂

  Gold azért mehet a csapattal az alvilágba, mert egyrészt ez egy biztosíték arra, hogy nem vágja át őket, másrészt jól jön egy idegenvezető, ha az ismeretlenbe mész.

  Az előző évadban pedig ha jól emlékszem, Rumple épphogy nem a sötétségtől akart megszabadulni, hanem az emberi halandóságától. 🙂

  Az tényleg furcsa, hogy otthaggyák a gyermekeket a tüncikkel, de valahol ez is érthető. Egyrészt szerintem nem egy hosszú túrát terveznek, másrészt Emma is Hófehérke gyermeke, és Mary Margaret meg akarja mutatni, hogy ott van mellette, ha szüksége van rá. Ami pedig Robint illeti, szerintem valahol mégis kettős a kötődése Rolandhoz.

  • Megnéztem. Jobban. Szerintem ugyanaz a tőr. Annyiban különbözik, hogy most nem a rajta szereplő név fekete hanem a penge maga.
   Amikor Hook az összes Dark One erejét belezárta a kardba, az fekete lett. És biz ez a tőr is fekete.
   Igazából a Tőr hatalmától akart megszabadulni,hogy ne irányíthassák többé vele, és a szívét nyúlós szurokká változtató sötétségtől is.

 6. Egy másik hír alatt írtam, hogy mi a véleményem Rumpelről, meg Belle-ről… meg van a véleményem…
  Az excaliburról: varázslat… maga a kard elveszett, de ki tudja mi van a háttérben, milyen varázslatok alapján működött a Szent Grál.. átvitte az összes sötétséget a Rumpelbe, de nem maradhatott felügyelet nélkül… ez még megmagyarázható lenne…
  Az viszont nekem sem tetszett, hogy az egész pereputty lemegy az alvilágba.
  (gondolom már annyi kedvenc karaktere van a sorozatnak, és annyi rajongója, hogy nem tehetik meg, hogy bárkit is mellőzzenek.. :/ mert sokaknak nem tetszene, így viszont logikátlan)
  Hófehérke sem tetszett, hogy ott hagyja a babát, de Robin?
  Egyrészt egy újszülöttről van szó, másrészt a vér szerinti anyját számúzték Oz-ba, Ő meg leruccan az alvilágba “Elvégre mi baj történhet?” alapon.
  Szerintem elég lett volna, ha Emmával csak Rumpel, Regina és esetleg David tartana, a többiek nem.

 7. Szerintem a következő részekben majd mindenre választ kapunk 😉 az írók pedig összehoznak egy nagyon jó storyt :))) 😀 imádom a fordulatokat tuti lesznek még meglepetések, vagy olyan amire nem is számítunk :)) Nagyon várom az elkövetkező részeket, és nem akarom hogy véget érjen 🙁

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..