Zelena spoilerek

0
6
megtekintések

Hőseink a következő epizódban egy váratlan szövetségessel, Zelenával karöltve próbálják meg megszerezni Arthur kastélyából az Excaliburt. “Kicsit naívak vagyunk. Nem próbáltuk már ezt? A közönség egy lépéssel a csapat előtt jár majd abban a tekintetben, hogy mi fog történni velük a Zelenával való összefogás következtében. Bárki is úgy véli, hogy ez jó ötlet?” – viccelődik Ginnifer Goodwin.
 
Valószínűleg nincs, de a szükség nagy úr. “Oka van ennek. Nem szívesen tesszük, de van valami amit megtehet nekünk, haszna van ha velünk tart. Senki sem bízik benne, tudjuk, hogy gonosz. De próbálunk megoldást találni a problémákra amikkel szembe kell néznünk és ehhez gyors, határozott döntésekra van szükség. De azt hiszem mondanom sem kell, hogy az összefogás az egykori zöldikével nem a tervek szerint alakul.” – veszi át a szót Sean Maguire.
 
Eközben Emma és Merlin közös küldetésre indul, hogy egyesítsék az Excaliburt a tőrrel, ami az első Zordon történetéhez vezeti el őket. “Emma kezd rájönni valójában milyen szörnyűek a körülmények. Ezidáig sokkal inkább úgy érezte, hogy ő irányít. De most ráébred, hogy mivel áll szemben és milyen erős a benne lakozó sötétség. Ez arra készteti, hogy felismerje: akármilyen erős is és akármennyire is a kezében tartja az irányítást, még mindig vannak olyan dolgok amik nagyobbak nála. Határozottan fáradtságos csatába keveredik.” – zárja az interjú Jennifer Morrison.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..