Pán Péter is visszatér a 100. részre

1
158
megtekintések

Pán Péter egyértelműen a sorozat történetének egyik legjobb kritikákat kapó gonosztevője, nem is csoda hát, ha az őt alakító Robbie Kay előtt kinyitotta az ajtókat ez a szerep és jelenleg már a Hősök című sorozat spin offjában szerepel. A karaktert utoljára a harmadik évad Sohaországi részében láttuk, amikor miután nem tudta megszerezni az igaz hívő szívét, Storybrooke-ot akarta az új Sohaországgá varázsolni, ám Zörgőfürge meghiúsította a tervét és megölte őt – és saját magát is – hogy megmentse a várost. Egy darabig rebesgették, hogy esetleg egy spin-off sorozatra érdemes volna a karakter, de sajnos a Csodaország alacsony nézettsége miatt nem mertek újabb spin-offba kezdeni.
 
Most viszont – amikor már úgy tűnt Pánnak végleg búcsút intettünk – a 100. epizódra Cora mellett ő is visszatér köreinkbe. Hogy csupán egy rész erejéig vagy nagyobb szerepe lesz a visszatérőknek még nem tudni, de érdemes megfigyelni, hogy az epizód címe “Elhunyt lelkek” és mindkét bejelentett visszatérőnk is halott. Talán annyira nem is fogtak mellé a találgatások az alvilággal kapcsolatosan?
 

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..