Mi vár a párokra a folytatásban?

1
6
megtekintések

CaptainSwan
“A következő három részben határozottan lesz némi CaptainSwan dráma.” nyilatkozták az írók. Bár az elkövetkező négy epizódban sok kérdésre választ kapunk, de a teljes Captain Swan történetre nem derül fény még az évadközép fináléban sem. “A történet néhány elemére fény derül, de az utóhatásait az évad többi részében is érezni fogjuk. Tehát ez nem teljesen különálló része az évadnak, ahol minden ami történik lezárásra kerül és azután egy egészen új történetszál kezdődik. Sokkal inkább összeköttetésben állnak azzal, ami az évad második felében történik, mint az elmúlt években.”
 
Azt is megtudtuk már októberben, hogy idén többet tudunk meg Hook múltjáról is, ezért erről is megkérdezték az írókat. “Fontosabbá válik Hook múltja és előrevetíti mi fog történni Emmával kapcsolatban, illetve amin Emma keresztül megy.” Ami pedig azt a bizonyos gyűrűt illeti, amit a kalóz kabalául adott Emmának, ismét az utunkba kerül majd. Azt ugyan nem árulhatjuk el előre, hogy kié volt korábban, de az biztos, hogy meg fogjuk ismerni az illetőt.
 
Rumbelle
Úgy tűnik ahányszor túljutnak egy próbán újabb akadály gördül eléjük a boldogsághoz vezető úton. Ahogy a múltheti epizódban láttuk, Gold már hivatalosan is a hősök táborát erősíti, de sajnos ez nem jelenti azt, hogy azonnal megkapja a lányt is. “Attól tartok sok Rumbelle dráma előtt állunk. Nyilvánvalóan tudjuk, hogy Zörgő erősen küzd azért, hogy megváltozzon és visszaszerezze őt, de majd meglátjuk nem e túl késő már.” – nyilatkozták a sorozat készítői.
 
Snowing
Miután a lányuk még mindig Sötét Úrnő, ez további feszültségeket szül a kapcsolatukban. “A lányuk most igazán lázadó korszakát éli és az év nagy részében az ő feladatuk az, hogy visszatereljék őt a fénybe. Áll előttük néhány családi kihívás, amivel együtt kell szembenézniük.” Ám a tény, hogy a mindig tökéletes pár idén üditő módon vitatkozott néha, nem változtatja meg a tényt, hogy az ég is egymásnak szánta őket. “Ez igaz szerelem, de mindig is próbáltuk őket a mesebeliből valóságossá tenni.”
 
SwanQueen
Az Emma és Regina közötti dinamika határozottan erősödött ebben az évadban, különösen a Cameloti visszaemlékezésekben. “Azt gondolom kettejük barátsága/kapcsolata tovább növekszik és mélyül, ahogy egyre több mindenen mennek keresztül. Látni fogunk közöttük pár erős jelenetet ahogy haladunk az évadközép finálé irányába.”
 
OutlawQueen
Készüljetek Robin rajongók, az egykori tolvaj több időt tölt végre a képernyőn. “Robin Hood folytatásos szerepet játszik ebben az évadban, és ahogy az évad halad előre, ez egyre hangsúlyosabb lesz.” Ami a Regina/Zelena/Robin kapcsolatot illeti: “Zelenát sosem állítottuk be romantikus fenyegetésként számukra, de továbbra is foglalkozniuk kell majd Zelenával, aki egyértelműen elveszítette a fejét.” Az elmúlt időben sok nehézségen mentek keresztül, ezért rákérdeztek arra is, hogy ők is egyike lehetnek e a sorozat legnagyobb szerelmespárjainak. “Reméljük. Amikor Daniellel láttuk Reginát, ő azt kérte tőle, hogy legyen szerelmes újra és Regina ezt meg is tette. Szeretnénk azt gondolni, hogy a sorozatban szereplő összes kapcsolat eléggé jelentőségteljes. Mindegyikben ott a remény szikrája, hogy igaz szerelem lehet és nagy dolgok történnek velük. Néha persze az életben nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnénk, de néha viszont igen, szóval mindig van remény.”
 

1 HOZZÁSZÓLÁS

  1. F.szom a drámákba, én cuki Rumbelle-t akarok látni sok-sok cuki Rumbelle bébivel körülöttük. Nekünk volt már egy életre elég angst és depresszió, nem kell már több!:D

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..