Mi lesz veled Storybrooke?

1
2
megtekintések

Az 5×08-as epizód eseményei vegyes érzelmeket váltottak ki a rajongókból és a színészekből egyaránt. Nézzük a stábból ki hogy vélekedik az eseményekről és mit vár kedvenc kisvárosunkra a folytatásban 🙂
 
“Én azt gondolom király ötlet, van benne valami romantikus. Emma nem akarta, hogy Hook meghaljon, nem akarta elveszíteni. Mindenkit elveszített, akit szeretett ezidáig. Ezúttal úgy gondolta: Ő az a srác, akit nem akarok elveszíteni. Még ha őrült döntéseket is kell majd meghoznunk, hogy legyűrjük a sötétséget, megteszek bármit, amit kell. Ez igazán romantikus gesztus.” – nyilatkozta Jennifer Morrison a történtekről, aki egyébként kezdettől fogva tudta, hogy Emma Hook miatt teszi, amit tesz.
 
Hook valószínűleg szívesen vitatkozna vele erről – hiszen az utolsó pillanatig könyörgött érte, hogy ne tegye Sötét Úrrá – és Storybrooke lakói sem igazán a romantikus oldaláról közelítik meg majd a kérdést. “Nem lesznek boldogok. De a legkevésbé Hook örül majd. Zörgőfürge mindent elvett tőle, Emma pedig most azzá változtatta amit a legjobban utál a világban. És ami ennél is rosszabb: láttuk, hogy Emma mennyire küzd a sötétséggel, Hook pedig több évszázadnyi kalózélet után már jól tudja, hogy nincs túl nagy akaratereje. Nem bízhatsz egy üveg alkoholt az alkoholistára, arra számítva, hogy úgysem iszik belőle. Mindez eléggé tesztelni fogja a kapcsolatukat és az érzelmeiket.” – teszik hozzá az írók a folytatást illetően.
 
Storybrooke helyzete is csak egyre válságosabb lesz az új fejlemények tükrében, ami igencsak megnehezíti a hőseink dolgát.
“Bonyolult a helyzet. Emma azért tette ezt, hogy megmentse Hook-ot, ami tiszteletre méltó, hősies dolog lenne. Még ha meggondolatlanság is volt, tekintve a következményeket, Charming szerint tiszteletre méltó döntés volt. Hogy örül e neki, hogy ezt tette? Nem, egyáltalán nem. De legalább meg tudja érteni.” – véli Josh Dallas, majd Ginnifer Goodwin hozzáteszi: “Mary Margaret mindig is bízott a lánya indítékaiban. De ami igazán zseniális ebben az az, hogy minden Zordon jó szándékból cselekedett. Helyre akartak hozni valamit, jobbá tenni, csak végül más tényezők is előkerültek.”
 
Regina ellenben nem lesz ilyen megértő. “Reginának nagyon negatív reakciója lesz erre az egészre. Azt gondolja ez a világ leghülyébb ötlete, de nem tudja érte elítélni Emmát, mert az ő keze is benne volt, hogy elindult a sötétség felé vezető úton. Megkérte, hogy mentse meg Robint. Megérti milyen érzés, ha meg akarod menteni akit szeretsz, de ez csak tovább bonyolítja a dolgokat. Volt egy problémánk, ami ettől csak még rosszabb lett, mert már két Zordonunk van.” – nyilatkozta Lana Parrilla. Jared Gilmore elmondása szerint, Henry viszont jobban fogadja a hírt: “Henry már megtanulta, hogy még ha a szülei néha gonoszak is, attól még van bennük szeretet és törődés, hiszen Emma is próbálta jóvátenni a dolgokat. Még ha azért is tette, hogy a saját céljait mozdítsa előre, azért benne volt az a szerető szikra, ami minden édesanyában megvan.”
 
Végül a legfontosabb kérdés: Mihez kezd Hook az új hatalmával? “Zordonként a dolgok összetettebbek. Mindenkinek saját céljai vannak, hogy mit akarnak a sötétségtől. Hook fontos jellemzője a bosszú, ez motiválta hosszú évekig, és ennek néhány eleme most határozottan újra fel fog bukkanni.” – zárja az interjút Colin.
 

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..