Mi jön még a téli fináléig?

0
5
megtekintések

Már csak két epizód van hátra a téli szünetig: november 29-én az “Összetört szív” és december 6-án az évadközép finálé a “Hattyúdal”. De mi vár még ránk addig a legújabb rész eseményei után?
 
Miután Zelena visszaadta Hook emlékeit a Camelotban történtekről végre lehullott a lepel Emma motivációjáról, és arról is, hogy immár közösen osztoznak a Zordon szerepén. De mit jelent ez a folytatásra nézve? Különösen Gold számára, aki ugyan most éppen hős lett, de mindig is a hatalom rabja volt… Vajon az ex Sötét Úr hiányolni kezdi a régi erejét?
“Pontosan ezt fogjuk feltárni hamarosan. Hogy érez ezzel kapcsolatban Zörgő? Most már hős, szóval szembe kell néznie jó pár démonnal a múltjából. Közben pedig látja Emmát a tőrével és az ember nem tudja eldönteni irigykedik rá vagy boldog, hogy felszabadult. A választ a téli fináléból tudjuk majd meg.” – nyilatkozták ezzel kapcsolatosan az írók.
 
Ami pedig a folytatást illeti: az elkövetkező négy epizódban vár ránk egy nagy meglepetés, amit az eddigi részek készítettek elő (talán köze van a rejtélyes, “istenszerű”, öltönyös fazonnak is hozzá, akit Greg Germann alakít majd?) és az évadközép fináléból választ kapunk arra is, hogy mi lesz a fő téma az évad tavaszi felében.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..