Merlin interjú a következő részről

0
23
megtekintések

A következő epizódban eljön Merlin ideje: Camelotban Emmával indul közös küldetésre, hogy visszaszerezzék a szikrát, ami az Excalibur újrakovácsolásához szükséges, a múltban pedig bepillantást nyerünk a háttértörténetébe is. Íme egy interjú az őt alakító Elliot Knight-al, aki arról mesél mire számíthatunk az elkövetkezőkben.
 
A jövőheti nagy epizód lesz a karaktered számára. Vártad már, hogy eljussunk idáig?
Igen. Alig várom, hogy az emberek többet tudjanak meg a történetéről és arról, hogyan lett olyan amilyen. Mi történt vele azelőtt, hogy rátaláltak Camelotban? Azt tudjuk hogy került a fába, de mi volt azelőtt? Rengeteg megválaszolatlan kérdés van. Nagyon izgatott voltam már egy ideje amiatt, hogy az emberek választ kapjanak ezekre, és ebből a szempontból a vasárnapi egy nagyon fontos epizód lesz.
 
Az epizódban Merlin Emmával indul közös küldetésre, hogy egyesítsék a tőrt és az Excaliburt. Miért?
Ez egy olyan dolog, ami nagyon fontos Emma teljes útjához, de nem tudjuk még miért. Azt viszont meg fogjuk tudni, hogy milyen kritikus szerepet játszhatna ez az elkövetkezőkben. Ennyit mondhatok róla egyelőre.
 
Hook, Mary Margaret, Regina, Zelena, David és Robin megpróbálja ellopni a kardot Arthur kastélyából, míg Merlin és Emma külön küldetésre indul. Mire készülnek?
Először is: nagyon élveztem ezt az epizódot, nézőként is jó együtt látni Emmát Merlinnel. Volt már korábban pár pillanatuk, amikor Merlin beavatta dolgokba vagy figyelmeztette őt, szóval van közöttük egy fajta kapcsolat. Ami azt illeti, hogy mire készülnek: annyit mondhatok, hogy ez egy nagyon személyes küldetés, de nem mondom meg melyikük számára.
 
Szembenéznek egy ősi ellenséggel, igaz? Láttuk már őt valaha a sorozatban?
Melyik ősi ellenséget?
 
Nem tudom, te mond meg!
(nevet) Ahogy már mondtam, ez az epizód sok mindenre választ ad és a válaszok általában új információt jelentenek. Azt hogy ő valaki olyan lesz e, akit már láttunk korábban vagy volt e már köze a sorozathoz, azt nem árulhatom el. De határozottan ki fog derülni, akár egyik, akár a másik módon. Nagyon rejtélyes.
 
Emellett látjuk majd Merlin múltját jóval az Arthur előtti időkből. Látni fogjuk, hogy tett szert a varázsképességeire?
Határozottan kapunk néhány infót róla azelőttről, mielőtt azzá vált volna, aki most. Ennek lehetséges, hogy az is része, hogyan vált ilyen erőteljes mágussá.
 
Feltételezhetjük, hogy ennek köze lesz a szerelméhez, Nimue-hoz is?
Nem mondhatom el. (nevet)
 
Az epizódhoz kiadott jelenetben azt mondja Merlin Hooknak, hogy tudja milyen érzés elveszíteni azt akit szeretsz a Zordon által és ugyanezt említette azelőtt is, hogy fává változott volna. Ezt fel fogjuk fedezni az epizódban?
Ez az egyik fő témája ennek a résznek. Mindig is szerettem azt az elképzelést, hogy az erő az érzésekből származik és a szív a legerősebb eszköz ami bárkinél lehet. Ezért szeretem azt gondolni, hogy az, hogy Merlin minden birodalmak legerősebb mágusa azt jelenti, hogy áll egy kulcsfontosságú érzelmi utazás mögötte. Ahogy mondtad, már említette korábban, hogy elveszítette a Zordon miatt az egyetlen nőt akit szeretett. Ez határozottan része lesz annak, amit megtanulunk róla ebben a részben, hiszen ez kötődik a teljes küldetéséhez. Minden amit tesz és az út amin jár ehhez a kapcsolathoz köthető. Szóval elkerülhetetlen, hogy ha többet akarunk megtudni róla, akkor többet kell megtudnunk erről a kapcsolatról is.
 
Ez a románc vetekedhet a sorozat eddigi epikus szerelmi történeteivel, mint pl Charming és Hófehérke vagy Emma és Hook?
(nevet) Azt hiszem azok a kapcsolatok attól lesznek olyan epikusak, hogy az emberek borzasztóan szeretik a karaktereket önmagukban is. Folyton azt kérdezik tőlem a rajongók “Shipeled ezt? Vagy shipeled azt?” én meg azt se tudtam két héttel ezelőttig, hogy mit jelent ez. De mindenki szörnyen odavan azért, hogy ezek a karakterek együtt vannak és aggódnak, hogy mi fog történni velük. Tudjuk, hogy Merlin nagyon fontos ahhoz, hogy megmentsék Emmát, bármi is történjen, ő a válasz. Szóval azt mondanám, hogy ez majdhogynem a legnagyobb epikus románc, és hogy miért azt vasárnap megtudjuk.
 
Tudjuk, hogy Emma tett valami szörnyűt Merlinnel abban a hat hétben. Mennyire rossz a helyzet?
Nem tudom elmondani, mert én sem tudom. Annyi különböző dolog történt, hogy elég összezavaró az egész. Nem tudom megmondani, de ki fog derülni.
 
Okozott problémát eligazodni a sorozat történésein?
Viccelsz? Naná. (nevet) Ezért próbáltam főleg Merlinnel foglalkozni és rá összpontosítani.
 

Előző cikk5×07 jelenet #2
Következő cikkZelena spoilerek
MEGOSZTÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..