Interjú Zordon kapitánnyal

0
70
megtekintések

Mennyire lepődtél meg, amikor kiderült, hogy Hook lesz a második Zordon?
Eléggé sokkolt. De izgatott voltam, hogy őszinte legyek. Izgatott voltam, hogy újra elmélyedünk Hook sötét oldalában. Olyan volt akkor is, amikor csatlakoztam a sorozathoz, bár nem teljesen ugyanolyan lesz Sötét Úrként. Egy kicsit… nem mondom, hogy mókásabb, de jó újra feltárni ezt az oldalát.
 
Emma nagyon megváltozott Zordonként, hiszen előtte mindig jó volt. Hook mennyire lesz más?
Ő elég hasonló lesz a régi Hookhoz, csak alkalmazkodik a jelenhez. Emlékeznünk kell rá, hogy Hook már elfogadta a sötétséget, amíg Emma harcolt ellene. Lehet most már Emma is Zordon, de egykori Megmentőként még mindig van benne remény. Emiatt lett Zordon is, míg Hook már akkor tudta, hogy nem fog tudni ellenállni.
 
Hogyan készülsz fel arra, hogy eljátszd a gonoszt?
Próbálok a lehető legsötétebb dolgokra gondolni és próbálok rájönni, hogyan tehetnek ilyesmit emberek a többiekkel. Nem igazán értem, de ebből indulok ki. Festményeket nézek és próbálom beleképzelni magam olyanok helyébe, akikből hiányzik az empátia. Ha valaki nem nagyon törődik senkivel, akkor valószínűleg élvezi is ezt, élvezi a szenvedést és a közönyösséget. Ezt próbálom eljátszani. Nem ülhetek egész nap zenét hallgatva, pedig a zene nagy hatást gyakorol rám. Sokat gitározom, de nem olyan egyszerű a dolog, hogy van egy konkrét szám vagy ilyesmi, amitől gonosztevőnek érzem magam.
 
Az egyetlen dolog amit kifejezetten utált Hook egész életében az a Zordon. Most akkor magát is utálja?
Igen, mindig is elismerte, hogy utálja őket. Emmának is megmondta, kétségbeesetten próbálta megóvni a Zordonná válástól, mert utálta őket. De miután elfogadja a sötétséget nincs választása. Nem az ő döntése volt. Miután belé került a sötétség, már nincs mit tenni. Mindig is nyitott volt rá, mindig is ez volt a gyengesége. Teljesen magába fogadta. Egy kicsit küzdött vele, de amint elfogadta, hogy most már ilyen ember, vége lett.
 
Mi most a motivációja? Mindig is meg akarta ölni a krokodilt, szóval ez újra játékba jön?
Van pár dolog, kicsit összetettebb ennél. Mindenkinek megvannak a saját dolgai, amit a sötétségtől vár. Hook cselekedeteinek egyik fő motivációja a bosszú volt évszázadokig és határozottan látni fogjátok ennek az elemeit visszatérni.
 
Amikor Emma Zordon lett, a korábbi Sötét Urak megkörnyékezték Zörgőfürge képében. Ha ez Hook-al is megtörténik, nem kergeti őrületbe?
Meglátjátok majd. Nagyon érdekes lesz, főleg azért, mert most két Zordon van már. Érdekes lesz látni, hogy dolgoznak össze és mik a motivációik.
 
Hogy érez Hook Emma iránt, miután Zordonná tette?
A lelke mélyén – ezt láthattátok Zörgőfürgénél és Emmánál is – továbbra is képesek szeretni. Tudjátok milyen az, amikor van egy nagy vitátok a társatokkal és nagyon-nagyon felhúzzátok magatokat? Képzeljétek hozzá, hogy éppen ti vagytok a világ legsötétebb embere. Képzelhetitek milyen lehet, de ettől még nem mondhatjuk, hogy nem szereti már őt. Szereti még, de ha egy Zordont felbosszantanak, az komoly ügy.
 
Mit árulhatsz el Hook Storybrooke-ot érintő terveiről?
Elfogadta a sötétséget, tehát bármit is akarjon az, ő megadja neki, ha cserébe a saját önző céljai is beteljesülnek. A sötétséget úgy kell elképzelni, mint egy teremtményt, aki bennük él és arra használja a Zordonokat, hogy elérje általuk amire vágyik. Hook pedig hajlandó neki megadni ezt. Ha ezért bántania kell az embereket, arra is hajlandó.
 
Hamarosan látni fogjuk Hook háttértörténetét az apjával is. Erről mit árulhatsz el?
Már vártam egy ilyen epizódot, mert már sokat beszéltünk Hook apjáról és mindig elég óvatos volt a témát illetően. Szóval jó lesz végre látni mi történt. A dolog kapcsolatban lesz Reginával, ennyit mondhatok egyelőre. És egy lenyűgöző betekintést kapunk arra, milyen volt amikor még az igazi Hook kapitány volt, nem Killian Jones. Ha értitek, hogy értem. A második évados Hookra, hívjuk inkább így. Meglátjátok, hogyan lett belőle az a könyörtelen kalóz, aki semmivel sem törődött a bosszún kívül.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..