Interjú a készítőkkel

3
15
megtekintések

Hogy lesz megcímezve Mulán és Ruby visszatérése? Főként a Meridával közös kalandjukra koncentrálunk?
Mindig is vissza akartuk hozni Ruby-t, de úgy éreztük nem bukkanhat csak úgy fel a Nagyinál, mintha végig ott lett volna. Ez megmagyarázza hol volt ezidáig és mire készül Mulán. Mindketten csatlakoznak, hogy segítsenek Merida otthoni problémájában: vissza kell fizetnie az apja tartozását a banyának és ehhez szüksége van mindkettejük segítségére.
 
Kapcsolatba kerülnek Storybrooke lakosaival is vagy csak Merida világában mozognak majd?
Lesz egy Ruby/Mary Margaret jelenet. Lesz egy leheletnyi Storybrooke és több karakterünk is DunBroch-ba látogat. Több Cameloti szereplő is hatással lesz egymásra, ez a rész igazi kotyvalék lesz ebben az értelemben.
 
Meddig marad velünk Mulán és Ruby?
Határozottan látni fogjuk őket az évad második felében is. Ez az ő újra bemutatásuk, ami felkészít a folytatásra.
 
Amikor utoljára láttuk Mulánt összetört a szíve Aurora miatt. Látni fogjuk őt és a hercegét is?
Ebben az epizódban nem. Említve lesznek, de ez inkább Mulán történetéről szól.
 
Ami a meleg szálat illeti, amit be akartok hozni, voltak emiatt nehézségek a Disney-vel? És tudjátok melyik karaktert érinti majd a dolog?
Ezzel a történetszállal kapcsolatban mindenki szuper támogató volt. Nem akarunk nagy ügyet csinálni a dologból. Ez is csak egy ugyanolyan izgalmas, érzelmes és őszinte szerelmi történet, mint a többi. Semmiben sem akarjuk, hogy a történetmesélés náluk különbözzön Robintól és Reginától, Hófehérkétől vagy Charmingtól. Számunkra ez is ugyanolyan szerelmi történet és izgatottak vagyunk miatta. Mindenki támogatta az ötletet, így az évad második felében el is meséljük ezt a történetet.
 
Hogyan vezetnek el ennek az epizódnak az eseményei az évadközép fináléhoz?
Az első epizód megadja az alaphangot és tényleg érezni fogjátok, hogy a végét járja az évad első fele. Sok kérdésre és rejtélyre amit az évad elején felállítottunk – Miért teszi ezt Emma? Mit akar? – választ kaptok az epizódból.
 
Emma torokszorító döntéssel néz szembe. Ez Emma és Hook munkájára vonatkozik, hogy legyőzzék a sötétséget? És hatással lesz a kapcsolataira és a sötét tervére?
Igent mondanék mindegyikre. Az epizód elején Emma csak arra vágyik, hogy megszabaduljon a sötétségtől. Aztán hat héttel később Storybrooke-ban már Zordonként parádézik. Szóval a kérdés amit felteszünk nektek ebben a részben: Mi történt? És választ is fogunk kapni rá vasárnap éjjel. Meg fogjuk tudni miért nem szabadulhatott meg a sötétségtől.
 
A sötét terve is fel lesz tárva?
A terve még az évadközép finálé előtt napvilágot lát, lehet, hogy hamarabb, mind hinnétek.
 
Hook és Emma kapcsolata változik, miután legyőzték a sötétséget?
Ez tesztelni fogja őket, úgy ahogy még semmi ezelőtt. Látni fogjuk tényleg legyőz e mindent az igaz szerelem.
 
Mi lesz a Robin/Zelena/Regina hármassal most, hogy érkezik a baba?
Sosem szántuk ezt szerelmi háromszögnek, hiszen Zelena csak becsapta Robint. De fel fogjuk tárni mihez kezdhetnek ezzel az új, őrült, harmadik személlyel a kapcsolatukban. Tesztelni fogja őket a helyzet, különösen Reginát, akinek erősen kell próbálkoznia, hogy ne essen vissza a Gonosz királynő énjéhez, de most szíve szerint megragadná Zelena szívét és összezúzná.
 
Gold és Belle kapcsolata is bonyolódott Emma közbeavatkozásával. Mi lesz velük a folytatásban?
Gold mindent beleadva próbál olyan lenni, aki méltó a lányra. A kérdés csak az, hogy ez elég e, vagy túl sokszor elárulta már ehhez?
 

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Hát, ami a RumBellet illeti, ez az igaz szerelem nagyon kétséges. Belle folyamatosan át akarja alakítani Rumpelt, és ha ő nem alakul át az ő akarata szerint, akkor ennyi volt. Rumpinak meg végig fontosabb volt a hatalom, mint Belle. Rumpi legalább elfogadja Bellet olyannak, amilyen, de csak az ő részéről igaz. Ez az igaz szerelem?

      • Rumpi mindig hős akart lenni, tehát számára ez már egy jó fél boldog befejezés. Aztán a karaktere eléggé kimerült, már mint hogy mit lehet vele kezdeni. Így új utat járhat be. De ami Bellet illeti, ez inkább valami rémes se veled – se nélküled, mint igaz szerelem. Aztán Rumpi esze megmaradt, a varázstárgyai megmaradtak, legfeljebb most gonosztevők ellen veti be magát.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..