Infók Pán Péter visszatéréséről

2
121
megtekintések

Már mindenki jól tudja, hogy a sorozat 100. epizódja a visszatérések része lesz, amiben Regina édesanyja, Cora mellett Zörgőfürge édesapja, Pán Péter is visszatér. A fiatal színész ígérete szerint, már nem az az ember lesz, akit a harmadik évadban megismertünk. “Talán lesz egy kis változás a viselkedésében amikor legközelebb látni fogjátok. Talán kicsit sebezhetőbb lett és több értelemben is hatottak rá azok, amik a harmadik évadban történtek vele, szóval majd meglátjuk.”
 
A harmadik évad téli fináléjában Gold feláldozta magát, hogy elpusztítsa az apját és megmentse a szeretteit. A csatorna és az írók még nem adtak ki információt arról, hogyan lehetséges Pán visszatérése (ahogy Cora és a többi halott 100. epizódos visszatérő esetében sem). Robbie sem árulhatott el sokat a részletekről. “Csak vissza akartak hozni régi karaktereket a 100. epizódra. Igazán bele akartak foglalni mindenkit, hiszen egy egész univerzumnyi karaktert hoztak létre, akiket az ember vagy imád vagy utál, bár jó értelemben. Az én karakterem egyértelműen utálták, de csak azért mert igazi ördögi gonosztevő volt. Nagyon-nagyon örültem a visszahívásnak és nagyon jól alakult. Éppen végeztem a Hősök forgatásával, ezért átszaladtam Vancouverbe forgatni egy kicsit. Nagyon jó volt visszatérni, de kicsit bizarr is, mert majdnem két éve már, hogy abbahagytam itt a forgatást és ilyen hosszú idő után visszatérni és látni az ismerős arcokat őrületes. Tehát a 100. részhez hívtak vissza, és majd meglátjuk látjuk e még Pánt ezután vagy sem. Tényleg nem tudok többet, de örülnék neki, mert ő egy csodás karakter és nagyon különbözik a mostani karakteremtől a Hősökben.”
 
Ti örülnétek ha többet is látnánk Pánt, vagy elég lesz ha a 100. epizódban keveri a bajt?
 

2 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..