“Hősök és Gonosztevők” Fan Fest 2015

0
7
megtekintések

Megrendezésre került a “Heroes & Villains Fan Fest” San Jose-ban amin Rebecca Mader (Zelena) és Lana Parrilla (Regina) is részt vett. Mindkettőjükkel külön interjú készült, amit már el is érhettek a posztban.
 
Lana interjú:
 

 
Az interjúban beszél a karaktere változásáról az évadok során és arról, hogy az évad második felében többet látjuk majd a Gonosz királynőt is. Ennek Lana személy szerint kifejezetten örül, mert nagyon szereti eljátszani. De szereti Regina küzdelmét is azért, hogy jobb ember legyen. A 100. epizódban sok remek jelenete lesz Reginának és a Gonosz királynőnek is, de lesz egy közös jelenete Henryvel, ami igazán könnyfakasztó lesz. Nagyon szereti a Mary Margarettel közös jeleneteit is, amiből szintén várható hamarosan egy csodás darab.

Lanát sokszor meglepik a váratlan fordulatok a forgatókönyvben, eddig a legnagyobb meglepetés számára egyértelműen az volt, amikor kiderült, hogy végig Zelena volt Marian. Viszont az évad második fele is jócskán tartogat még meglepetést számunkra, amik miatt Lana nagyon izgatott: a 100. epizódban például visszatér Cora – Regina édesanyja – és Henry – az édesapja – is. Addig is az évadközép finálé nagyon-nagyon izgalmasnak ígérkezik, igazi Hook centrikus epizód lesz.
 
Rebecca interjú:
 

 
Rebecca nagyon kíváncsi már, hogy milyen változásokat hoz a karaktere számára, az anyaság. Úgy véli Zelena mindent azért tesz, mert szeretetre vágyik és (érthető módon) komoly anya- és apa problémái vannak. Erre talán megoldást jelenthet egy beszélgetés Corával, aki köztudottan visszatér a 100. epizódban, de Rebecca nem szeret spoilerezni.
 
Ami a szerelmi háromszöget illeti: véleménye szerint Robin a legkevésbé sem érdekli Zelenát, csak azért pont őt szemelte ki, hogy a húgát bosszantsa. A baba mindenképpen megnehezíti majd mindhármuk helyzetét. Akár közelebb is hozhatná a két nővért egymáshoz, de Rebecca nagyon élvezi az állandó harcukat is, ezért nem tudja melyik verziónak örülne jobban. A sorozatból Zelenát leszámítva Zörgő és Regina a kedvenc karaktere. Egyébként amikor éppen nem szerepel a tévében, akkor nagyon szívesen nézi, egyik nagy kedvence a Trónok harca.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..