Guinevere mini interjú

0
46
megtekintések

Ha három szóval kellene leírnod a karaktered, mit választanál?
Joana:
Becsületes, vezető. És talán a nő, mert van benne nőiesség. Lehet vezető és lehet erős, de attól még érzékeny és törődő is, nagyon nőies.
 
Amikor a karaktered szereplőválogatása zajlott, a kiírásban úgy szerepelt, mint “önfejű királyné”. Szerinted Guinevere királynénak van néhány feminista vonása?
Joana:
Igen, egyértelműen. Valójában az egész sorozatnak van egy kis feminista vonása, büszke vagyok rá, hogy a részese lehetek. Amikor kijött az első évad még Portugáliában voltam és azonnal megragadta a figyelmem. Azt gondolom a világ is úgy változik, amilyenné a gyermekeinket neveljük, ezért nagyon jó, hogy van egy ilyen sorozat, ami a hercegnők történetét más perspektívába helyezi, ahol erősek és önállóak. Az egész sorozatnak van egy kis feminista beütése, ahol a férfiak és nők egyenlőek, a hercegnők és a királynék sem maradnak el a királyuktól vagy hercegüktől. Egymás oldalán tudnak harcolni és közösen tudnak döntéseket hozni. Guinvere is pontosan ilyen, ahogy Lancelot is mondta, ő Camelot igazi vezetője.
 
Ez vonzott téged ebben a szerepben?
Joana:
Igen, határozottan. Már a meghallgatáson is egy erős jelenetet kaptam, nem harcjelenet volt, de éppen egy harcjelenetből tért vissza benne. Azonnal beleszerettem. Ismertem korábban is Guinevere történetét, a legendákban is ismert volt róla, hogy erőskezű királyné és jó harcos volt.
 
Mit mondanál azoknak akik még nem követik az eseményeket, miért érdemes nézni a sorozatot?
Joana:
Mert minden alkalommal meg tud lepni.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..