Érkezik Hercules és Megara

2
117
megtekintések

Na kérem szépen, mindenki aki a Hercules mesére tippelt az évad alvilági, második felére örömtáncot járhat, mert Hercules és Megara tényleg megérkezik, méghozzá az 5×13-as epizódban (tehát az évad tavaszi felének második epizódjában) ami a “Szívügy” címet viseli. Ez a szívügy most olyan értelemben értendő, mint olyan munka/feladat amit nem a pénzért csinálsz, hanem azért mer szereted csinálni.
 
Még nem tudni miképp kerülnek majd képbe és meddig maradnak, de az már biztos, hogy Hercules Jonathan Whitesell, Megara pedig Kacey Rohl lesz. Mindkét színész részt vesz már a forgatásokon, képeket is találtok róluk a galériában. A képeket viszont főleg azoknak ajánlom akik nem problémáznak a spoilereken, mert a város arculata a háttérben szintén jól tükrözi a pokoli hangulatot.
 

  

Galéria link: 5. évad > forgatási képek > 5×13 Szívügy

 
Ami elsőre feltűnhet, hogy mindketten elég fiatalok, ahogy egyik kedves látogatónk írta facebookon “a srác inkább Percy Jacksonra hasonlít első ránézésre”, de nem hiszem, hogy aggódnunk kellene emiatt. Talán éppen egy hős születésének leszünk tanúi a tavaszi idényben 🙂
 

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Végre egy fiatal szexi srác :’DD

    Nekem Hook túl idős 😀 (Valószínűleg, ha ezt hallaná, kitépné a szívem a kampójával :D)

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..