Dupla epizód leírás

0
41
megtekintések

Ezúttal a dupla rész két külön epizód lesz, két külön címmel és történettel, amit Emma egy Camelotban meghozott döntése köt össze, így két külön leírást is kaptunk hozzájuk.
 
Az első része a “Születés” címet kapta, és feszült lesz a hangulat miután az Arthur irányítása alá került Merlin ultimátumot ad Emmának: vagy átadja a tőrt és Prométheusz szikráját vagy az egész családja elpusztul Merlin keze által. Miután nem adják meg magukat, Emmának és a hőseinknek szembe kell néznie a Merlin, Arthur és Zelena hármassal a varázslat és az akarat epikus összecsapásában. Ám amikor a végéhez közelít a harc, Emma egy torokszorító döntés meghozatalára kényszerül, amire senki sem számított. Eközben Storybrooke-ban Zelena terhessége titokzatos okokból felgyorsul, Hook pedig új elkeseredett lépéseket tesz, hogy válaszokat kapjon a Sötét Emmától.
 
Az első epizódhoz kiadott promóképeket már megtaláljátok a galériánkban!
 

  

Galéria link: 5. évad > promó képek > 5×08 Születés

 
A második rész a “Medvekirály” nevet kapta, és az epizódban Zelena és Arthur DunBroch-ba indul, hogy visszaszerezzenek egy olyan mágikus ereklyét, ami segítségükre lehet Emma és a többiek legyőzésében. Útjaik kereszteződnek Meridáéval, aki éppen azon van, hogy megfizessen egy adósságot, amivel az apja tartozott a banyának mielőtt meghalt. Merida két barátot kerít maga mellé segítőnek a küldetésre Mulán és Ruby személyében, hogy kiengeszteljék a banyát és megmentsék DunBroch-ot. Ehhez először is arra kell rájönnie, ki volt az a lovag, aki megölte az édesapját. A visszaemlékezésekben pedig Merida leckéit látjuk a bátorságról és tiszteletről, ahogy Fergus tanítgatja harcolni és az oldalán lovagol abban a nevezetes csatában, ami a király életébe került.
 
A második epizódhoz kiadott promóképeket szintén megtaláljátok a galériánkban!
 

  

Galéria link: 5. évad > promó képek > 5×09 Medvekirály

 
Állandó szereplők:
Ginnifer Goodwin – Hófehérke, Jennifer Morrison – Emma Swan, Lana Parrilla – Gonosz királynő, Josh Dallas – Charming herceg, Emilie de Ravin – Belle, Robert Carlyle – Zörgőfürge, Jared Gilmore – Henry, Colin O’Donoghue – Hook, Sean Maguire – Robin Hood, Rebecca Mader – Zelena.
 
Vendég szereplők 5×08:
Beverley Elliott – Nagyi, David-Paul Grove – Tudor, Micahel Coleman – Vidor, David Anders – Dr. Whale, Ingrid Torrance – Nővér, Elliot Knight – Merlin, Liam Garrigan – Arthur király és Joana Metrass – Guinivere.
 
Vendég szereplők 5×09:
Meghan Ory – Ruby, Beverley Elliott – Nagyi, Jamie Chung – Mulán, Amy Manson – Merida, Glenn Keogh – Fergus király, Caroline Morahan – Elinor királyné, Lily Knight – Banya, Richard Stroh – Edgar, Paul Telfer – Lord Macintosh, Marco D’Angelo – Lord MacGuffin, Josh Hallem – Lord Dingwall, Matthew Olsen – Testvér #1, Jordan Olsen – Testvér #2, Colton Barnert – Testvér #3 és Liam Garrigan – Arthur király.
 

 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..