Dupla epizód infók

3
20
megtekintések

A Nov. 15-én érkező dupla részes epizódban nem egy, hanem két szeretett karakter is visszatér a korábbi évadokból. Egyikük a biszexuális kínai harcoslány, Mulán másikuk pedig pimasz alakváltó, Piroska. Az epizód különálló cselekményeit Emma egy Cameloti döntése köti majd össze. “A nézők egy elég nagy felfedezést tesznek a rejtélyt illetően, hogy mi történt vele és miért teszi amit tesz.” – nyilatkozták róla a sorozat írói.
 
De az igazi varázslat a második órában kezdődik, ahol az évadban először láthatjuk Ruby-t és Mulánt. Mulánt utoljára a harmadik évadban láttuk, amikor is az Aurora által összetört szívével csatlakozott Robin Hood csapatához. A Vidám fiúkat már többször is láttuk, de Mulánnak nyoma veszett azóta. “Meg fogjátok tudni, hogy mit csinált az elmúlt években és felfedjük a háttértörténetének egy részét, amiről eddig senki sem tudott.” – nyilatkozták a készítők, majd hozzátették, hogy ugyanez Rubyra is vonatkozik, aki szörnyű helyzetben lesz, amikor viszontlátjuk. A lányok Merida mellé szegődnek majd egy kalandra, aminek a részleteiről még nem sokat árultak el a producerek. “Merida a jelenben szembenéz egy problémával, aminek köze van Arthurhoz és Zelenához is. Mulán és Ruby azért csatlakozik hozzá, hogy segítsenek megoldani ezt a problémát. Szóval Merida, Mulán és Piroska összefog, hogy harcoljanak Arthur király és Zelena ellen. Ez is csak egy átlagos nap Camelotban.”
 
Az epizódhoz 2 db promóképeket is kiadtak, már megtaláljátok őket a galériánkban!;
 

 

Galéria link: 5. évad > promó képek > 5×09 A medvekirály

 

3 HOZZÁSZÓLÁS

    • elvileg Camelot az elvarázsolt erdő mellett van, úgyhogy Mulán simán átévedhetett. Piroska meg talán Zelena átka után ottmaradt. A 3. évadban nem láttuk a városban. Hookot sem érte el az átok, talán őt sem.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..