5×10 “Összetört szív” elérhetőségek

25
16
megtekintések

Közérdekű: A felirat ahhoz a verzióhoz készül, amelyik a címében is fel van tüntetve. Ha másik verziót töltesz le, nem biztos, hogy tökéletes lesz hozzá az időzítés!
 
A torrentről letöltött részeket 24 óráig tárolhatod legálisan a gépeden!
 

Elérhetőségek:

Letöltés Letöltés 720px Felirat 720px
Magyar felirat Vidto Indavideó

[Segítség] az epizódnézéshez // További elérhetőségek a [Média] menüpontban

 

25 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Szia!
  Tudnál nekem segíteni? Mindig ezt a verziót szedem le, a felirattal együtt, eddig sosem volt baj, de most nekem csúszik, az eleje még jó, de aztán már nem. 🙁 Köszi előre is!

 2. Hjajj..Most kicsit az én szívem is összetört. …
  Mégicsak volt szívkitépősdi is…..
  Még mindig nem értem Merlin üzenetét….
  Nem tudom , hogyan fogják megoldani…
  hjajjj…ez kemény rész volt…..

 3. SPOILER!!!!!!!!!!!!

  Belle olyan, mint a hülye társfüggő nők. Tudjátok, akik erőszakkal meg akarják változtatni a férfit, aki bántja őket. Aztán amikor az erőszakos/alkoholista/játékfüggő/hűtlen/Stb. alakból végül megalkotják álmai férfijukat, valami mondvacsinált indokkal lelépnek.

   • Nálam ott kezdődött a tétova zavar, amikor zörgi zelena rabszolgája volt. Egy olyan nőé, aki megölte zörgi fiát és arra akart őt – mármint zörgit – kényszeríteni, hogy ölje meg bellét. ezek után Bellenek meg kellett volna érteni, hogy zörgi miért akar mániákusan megszabadulni a tőr hatalmától.

    • Amíg volt varázsereje meg akarta változtatni a “Jó” útra terelni.
     Én pl. hasonlóan cselekedtem volna, mint Zörgő.
     Erre most Jó lett, tiszta a szíve, tiszta lappal kezd, és Belle meg: “bocs de nem…” Ez milyen már?
     Olyan kihasználós szaga van az egésznek

     • BElle viselkedése teljesen életszerű. Rengteg ilyen tyúk van. Egy pszichológus mesélte, hogy volt a páciense között egy csaj, akinek a férje, ivott, nem dolgozott, bűnözőkkel barátkozott. stb. A csaj mindent megtett, hogy megváltsa a pasit. A kemény évek meghozták az eredményt a srác tisztes állampolgár lett. ERre a csaj otthagyta és összeköltözött egy újabb trógerrel. De az általad felvázolt kihasználásban is van ötlet.

  • Talán ez nem működött az igaz szerelem csókja. Belle szerelme nem igazi. Eleve, akit szeretek, azt nem akarom megváltoztatni, szeretem, elfogadom. Nekem már a száműzősdi is büdös volt. Az, aki a szerelmének azt mondja: “válassz, vagy a (hatalmad, hobbid, anyád) vagy én” annak a szerelméért nem andék sok petákot. Már akkor kiderült: Ha Zörgő nem olyan, amilyennek ő elképzeli, már nem is kell. Ráadásul a hülye tyúkja, hát hogyne lett volna Zörgő legnagyobb gyengéje a tőr, ha egyszer azzal őt irányítani lehet?!

   • A tőrről szólva: Ez volt az én meglátásom is 🙂 Kedvenc mesém a Szépség és a Szörnyeteg (minden formában) De ez a Szépség már rendre nem egyszer érte el, hogy minden szál hajam égnek álljon tőle. Komolyan nála még Zelena is jobb, ő legalább nem színlel. És lassan ott járok, hogy inkább jöjjön össze Ő Zörgővel.
    Már azon sem csodálkoznék, ha Belle ráugrana az újdonsült Zordon kapitányra, hogy legyél így, meg úgy jó.Kész vicc az a nő.

    • Na de az a Belle, az igazi, nem akarta megváltoztatni a Szörnyet. Egyszerűen csak szerette, és a Szörny ennek hatására, illetve a szeretet hatására változott. Illetve az eredeti mesében nem is változik, mert a lényeg, hogy csak kívül szörnyeteg.

    • Na, ez nem is rossz! Zelena megkapná Zörgőt, és mindjárt nem is lenne miért irigykednie Reginára. Sajnos ehhez már túl sok volt közöttük a konfliktus. Az biztos, hogy ha Bellenek nem kell ez a Zörgőfürge, akkor ő az, aki nem méltó hozzá. Ja, és nem kéne elfelejteni, hogy a kis Belle próbálta Zörgő ellen használni a rábízott tőrt, hogy irányítsa vele. Igaz szerelem, bmeg…

 4. SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!

  És tényleg Niume tépte ki Merlint szívét!!!!!! Pedig elvetettük ezt a lehetőséget, amikor megláttuk a Hook-Emma a virágmezőben képet. Aztán mégis ez lett a megoldás.

 5. Megnéztem, gyerekek. Belle nem ebbe a férfibe szeretett bele. Újra bele kell szeressen Zörgőfürgébe, mert ő a Sötét Úrba volt szerelmes. De szerintem is nagyon hülye, nekem egyáltalán nem szimpatikus, már az elején sem volt az. Akit erőszakosan meg akarunk változtatni, azt nem szeretjük.

   • Inkább csak valami hőskomplexusa van. Valljuk be, amit eddig láttunk tőle nem volt túl hősies, de valami megveszekedett módon szeretne hős lenni. Ha ezért Sötét urakkal kell összeakaszkodnia akkor teszi…tényleg komplexusos a csaj.. 😀

 6. Mondjuk inkább… Stockholm szindrómának. És ezzel ki is fújt. Basszus gyerekek, Rumpel tényleg hős lett, szembe mert szállni a Dark Oneval, és győzött. Ha ez ennek a csajnak nem elég, akkor Zörgőfürge túl jó neki, és kész. Nem tudja mellette jobbnak, különbnek érezni magát.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..