5×10 jelenet #2

6
6
megtekintések

A videóban Hook elmegy meglátogatni Goldot a boltjában, hogy megkapja a régóta vágyott bosszúját. A kezét venné a kezéért cserébe, a szívét Milah szívéért cserébe, Emma átváltoztatásáért pedig a fejét. De persze mint minden Zordon, nem elégszik meg az egyszerűséggel, látványosan szeretné megkapni az évszázadok óta dédelgetett bosszúját. Ad egy kardot Zörgőnek és előveszi az Excaliburt, az egyetlen fegyvert ami képes volna megölni őt. Gold dolga csak annyi, hogy elvegye tőle.
 

 

6 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Most komolyan! Az a mosoly ott a végén! Én meg elolvadtam!
    Na jó…Ez Hook! Nem tudom, hogyan oldják majd meg, de azért remélem valami marad EBBŐL a Hook-ból, mert oké,oké,hogy szeretném, hogy végül Emmával legyen (mert én már csak ilyen vagyok) De ez a pimasz kalóz már nagyon kezdett kifulladni a nagy jóságban! De most! Vháá! 🙂

    • Sajnos, szerintem csak addig lesz ilyen amig átkerül az alvilágba, úgyhogy élvezzük ki azt a 2 részt, de jó lenne ha maradna belőle valami a továbbiakban is, bár a heves természetes jóként is meg volt.

  2. Ez a pimasz kalóz úgy koppintja Zörgőfürgét, hogy az szégyen. Nem tudott valami sajátot kitalálni? Emmának miért sikerült?

  3. Emmának sikerült? Szerintem kissé jellegtelen.
    Ebben pont az a lényeg..az a 300 évvel ezelőtti párbaj, és a bosszúvágy ami a kalózt hajtotta. Gúnyos és ..Hookos 🙂

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..