5×08 – 5×09 elérhetőségek

12
13
megtekintések

Közérdekű: A felirat ahhoz a verzióhoz készül, amelyik a címében is fel van tüntetve. Ha másik verziót töltesz le, nem biztos, hogy tökéletes lesz hozzá az időzítés!
 
A torrentről letöltött részeket 24 óráig tárolhatod legálisan a gépeden!
 

Elérhetőségek 5×08:

Letöltés Letöltés 720px Online angol
Magyar felirat Vidto Indavideó

[Segítség] az epizódnézéshez // További elérhetőségek a [Média] menüpontban

 
Elérhetőségek 5×09:

Letöltés Letöltés 720px Online angol
Magyar felirat Vidto Indavideó

[Segítség] az epizódnézéshez // További elérhetőségek a [Média] menüpontban

 

12 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Úgy látszik, hogy dr. Whale sorsa már csak ez. Minden levezetett szülés után jön egy mágiahasználó, aki egy legyintéssel a falhoz keni.

 2. Mellesleg egyet nem értek. – Spoiler –

  Akkor az excalibur megöli azt akit megsebez, vagy csak az általa ejtett sebet nem lehet begyógyítani?

  Mert azért Hook-on az a karcolás nemigazán látszott olyan halálosnak, mielőtt Emma begyógyította. Sokkal inkább hasonlított egy szúnyogcsípésre…

  • Ezen sokan ki voltak akadva, mert Merlin csak azt mondja, hogy “az általa ejtett sebet nem lehet begyógyítani” és valóban nem tűnt többnek egyszerű karcolásnál.

 3. Ezt a szintű nyálaskodást, ami a medvekirályban ment … és egyáltalán hogyan megy ez a történet minden máshoz? Kopogni meg egyik sem kopogott a banya ajtaján, aztán csodálkoztak, ha megtámadta őket a házőrző.

  • Ez egy kis Spin-off történet volt. Nekem egyébként tetszett, jó volt az évad finálé felé közeledve kicsit elrugaszkodni Emmáéktól és időben stimmelő, de közben történetben teljesen elütő sztorit nézni. Én simán el tudnék képzelni egyébként egy “Kalandozások Rubyval és Mulan-nal” Spin-offot 😀

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..