5×07 “Nimue” leírás és promóképek

0
29
megtekintések

Camelotban Merlin új célként kitűzi a tőr és az Excalibur egyesítését, hogy a fegyverrel elpusztíthassa az Emma lelkét fenyegető sötétséget. Ezért hát Zelenával karöltve David, Mary Margaret, Hook, Regina és Robin betör Arthur kastélyába, hogy ellopják a törött kardot a mániákus királytól. Merlin ezalatt egy utazásra viszi Emmát, hogy szembenézzen az ősi végeztével és visszanyerje a szent szikrát, ami a fegyver újrakovácsolásához szükséges. Mindkét csapat elszántsága tesztelve lesz, de az egyik egy olyan ütést is elszenved, ami miatt az egész hadműveletet félresikerülhet. A visszaemlékezésekben pedig az Arthur előtti időkbe látogatunk el, ahol a fiatal Merlin felfedezi, hogy varázserővel rendelkezik és halhatatlan, de amikor beleszeret egy fiatal menekültbe, akit Nimue-nak hívnak minden megváltozik. A szerelmük az események olyan láncolatát idézi elő, ami hatással lesz mindenkire napjaink hősei közül.
 
Az epizódhoz kiadott promóképeket már megtaláljátok a galériánkban!;
 

  

Galéria link: 5. évad > promó képek > 5×07 Nimue

 
Állandó szereplők:
Ginnifer Goodwin – Hófehérke, Jennifer Morrison – Emma Swan, Lana Parrilla – Gonosz királynő, Josh Dallas – Charming herceg, Emilie de Ravin – Belle, Robert Carlyle – Zörgőfürge, Jared Gilmore – Henry, Colin O’Donoghue – Hook, Sean Maguire – Robin Hood, Rebecca Mader – Zelena.
 
Vendég szereplők:
Elliot Knight – Merlin, Amy Manson – Merida, Liam Garrigan – Arthur király, Joana Metrass – Guinevere, Beverley Elliott – Nagyi, Caroline Ford -Nimue, Darren Moore – Vortigan, Graham Verchere – fiatal Inas, Jason Simpson – Adda.
 

 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..