Újabb Merida interjú

0
42
megtekintések

Az eheti epizódban Emma arra kényszeríti Meridát, hogy megölje Belle-t. Nem irigylem most a twitter idővonalad…
Amy:
Ne is mond. De Merida nem akarja ezt megtenni és a végére kialakul benne egy ötlet, hogy hogyan torolhatja meg Emmát és a döntését, hogyan szerezheti vissza a szívét és van e rá mód, hogy Goldot is rávegye, hogy segítsen neki. Van egy titkos terve.
 
Azt gondolom Merida és Emma kapcsolata nagyon érdekes, mert a lány csak a sötét oldalát látja, de mi nézőként tudjuk, hogy Emma sok szempontból éppen olyan bátor, mint Merida. Később meglátja benne ő is a jóságot, annak ellenére is, hogy most ő lett a Zordon?
Amy:
Nem, kicsit sem. (nevet) Ő gonosztevő számára. Hétfőn forgattunk éppen egy közös jelenetet, ami kicsit furcsa volt számomra, mert színészként bele kell élnünk magunkat a karakter helyzetébe. Viszont az 5×11-es epizódban mindenki feje fölött ott lóg a végzet, és Meridának egy helyen kell lennie Emmával. Furcsálltam, hogy nem kerül összetűzésbe vele, de nem így volt megírva, tehát lehetséges, hogy később mégiscsak meglát benne valami jót. De most még nem látja, szíve szerint ő is kirángatná a szívét a helyéről.
 
Eközben Camelotban teszünk egy kis kitérőt DunBroch-ba, igaz?
Amy:
Igen, bár az epizód elején még börtönben leszünk, aztán megtudjátok miért rabolja el Merida Belle-t. Belle tesz valamit ebben a részben, amit Merida meglát és úgy véli segítségére lehet az öcsikéi kiszabadításában. Ki fog derülni miért ő a kulcs a mentőakcióhoz, még ha bosszús is az elrablás miatt.
 
Nemsokára Merida szüleit is megismerjük, mire számíthatunk tőlük?
Amy:
A 9. epizód teljes egészében DunBroch-ban játszódik és a visszaemlékezéseiből megtudjuk, hogy miért, ki és hogyan ölte meg Merida édesapját. Ez keveredik majd Merida küldetésével, amihez szüksége lesz Mulán segítségére is, aztán Ruby is játékba kerül.
 
Úgy hangzik, mint a Charlie angyalai meseszereplős változata.
Amy:
Ugye? Amikor bejelentették Jamie visszatérését el nem tudtam képzelni, hogy kerül Mulán majd oda, hogy segítsen Meridának? De minden tisztázódik a kilencedik epizódból. Valójában ők ketten elég közeli barátok már jó ideje és rá fogtok jönni miképpen kapcsolódik Mulán Merida életéhez. Ezután Mulán megismerkedett Ruby-val és felajánlják, hogy mindketten segítenek Merida küldetésében. Így végzik ők hárman Charlie angyalaiként. (nevet)
 
Merida sosem volt túl érzelgős, de esetleg most eljött az ideje egy kis romantikának is a karaktered számára?
Amy:
Nem, kicsit sem. Ez a küldetés túl nehéz neki. Egyedül a klán tagjaiból választhatna, de ők éppen elrabolták a testvéreit, tehát sok időbe telik, hogy megbocsásson nekik.
 
Jó látni egy olyan karaktert, akit nem a szerelem hajt, hanem a családja iránti szeretet. Ilyen sokat fejlődött a kapcsolata a mese eseményei óta a szüleivel?
Amy:
Hasonlóképpen állnak a dolgok, mint a mese végén. Jól kijött az édesapjával és végre megtalálta a hangot az édesanyjával is. De sajnos az édesapja mára már eltávozott az élők sorából és később azt is megtudjuk ki felelős a haláláért. A kilencedik epizódban elindul, hogy megtorolja az apja halálát.
 
Meglepődtél, hogy milyen irányba viszik el Merida történetét?
Amy:
Igen, teljesen. Amikor olvastam a kilencedik rész szövegkönyvét teljesen ledöbbentem. Briliáns epizód, ez az évad mindenkit a képernyőkhöz szegez, még engem is nézőként. Szuper-szuper izgatott vagyok tőle. Ebből a szempontból mérges voltam amikor elolvastam, de világos lesz miért kell bosszút állnia az apja gyilkosán.
 
Van rá esély, hogy lássuk még Meridát az évadközép finálé után is?
Amy:
Nem tudom. Remélem, mert nagyon megszerettem és szívesen dolgoztam együtt a többiekkel. A stáb szuper, nagyon különleges ennél a sorozatnál. A 11. epizód nyitva hagyja a lehetőséget, határozottan nem ért véget a karakterútja ezzel, de mégis sok mindent elmesélünk az évad első felében. A háttértörténetének nagy részét felfedjük az évadközép fináléig, szóval nem tudom lesz e következő lépés.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..