Spoilerek a folytatásról

0
21
megtekintések

Az EW spoileres rovatában arról kérdezték meg a sorozat íróit, amiről nemrég itt az oldalon is beszélgettetek néhányan, hogy Emma összezúzta e valaki szívét az átok kiszórásához. Az írók így válaszoltak: “Nem szórhatod ki a sötét átkot anélkül, hogy összezúznád annak a szívét, akit a legjobban szeretsz.” Természetesen a következő kérdés az volt ezek után, hogy esetleg lehetséges e, hogy Emma is a saját szívét osztotta meg az érintettel, erre ezt felelték a készítők: “Másról van szó, mint aminek a felszínen látszik. Azt kérdezitek kinek a szíve volt az és meghal e valaki, de erre nem fogunk válaszolni. Annyit mondhatunk, hogy a találgatáshoz szükséges információ még nem bukkant fel ezidáig.”
 
Ami pedig az évad második felét illeti, kiderült az 5×12-es epizód címe, ami “Souls of the Departed” vagyis “Elhunyt lelkek”, ami csak tovább erősíti a találgatást a rajongók körében, hogy vajon tényleg szó szerint a pokolba látogatunk e el az évad második felében (vagy esetleg épp a pokol látogat el Storybrooke-ba). Nos ezt illetően sem cáfolatot sem megerősítést nem kaptunk még, de az biztos, hogy újabb vendégszereplőkre írtak ki szereplőválogatást az évad tavaszi felére. Keresnek egy “lendületes, keménykötésű fiatalembert, aki céltudatosan követi a végzetét, hogy a valaha volt legnagyobb hőssé váljon” illetve egy “18 év körüli kalandor lányt, aki száraz humorérzékkel van megáldva és kemény, tréfát nem tűrő szellemmel”.
 

Előző cikkMerida interjú
Következő cikkÚjabb Merida interjú
MEGOSZTÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..