Robin interjú

0
7
megtekintések

Míg Charming herceg az igencsak gyanús Arthurral barátkozott össze, Hook és Robin is úgy tűnik megtalálta a közös hangot az előző epizódban. És az újdonsült haverság biztosan nem marad annyiban, hiszen az epizód végén a kalóz arra kérte Robint, hogy segítsen neki kitalálni, mit rejteget Emma a titkos ajtó mögött a házában. A vidámfiúk vezetőjét alakító Sean Maguire-t az E!Online kérdezte a folytatásról. “Annyit mondhatok, hogy remélem még sokkal többet látunk majd belőle, mert Colin az egyik legjobb barátom, nagyon szeretem és fantasztikus színész. Dupla öröm közös jelenetet forgatni vele, hiszen annyira jól kijövünk.” – mesélte a színész.
 
Ebben az évadban a sorozat írói szeretnék úgy összepározni a karaktereket, ahogy a korábbi évadokban nem sokat láttunk összedolgozni őket, ilyen volt például a Henry&Hook páros is a premier epizódban. Arról is megkérdezték a színészt, hogy ezt tekintetbe véve kivel forgatna még szívesen. “Azt hiszem mindenkivel volt már közös jelenetem, de Hófehérkével és Charminggal nem sokat időt töltöttem. Nagyon szeretem Josh-t és Ginny-t, ezért mókás volna kicsit többet dolgozni velük. De azt hiszem az évad első felében leginkább csoportként dolgozunk majd össze, hiszen együtt hoztak minket vissza Camelotból és újra önmagunkra kell találnunk és megmentenünk Emmát a Zordonságtól. Nekem pedig még a szülői helyzetem is rendeznem kell. Szóval sok dolog vár megoldásra. Adam és Eddy pedig már elárulta azt hiszem, minden csak egyre sötétebb lesz mielőtt világosodni kezd.”
 
És ha már szóba került a szülőség, Robin valóban kényes helyzetbe került, amit nem lesz könnyű megoldani. “Ez egy bonyolult helyzet, amire nem igazán van egyszerű megoldás. Azt hiszem ez arra emlékeztet, amikor valaki kapcsolatban van és van egy gyereke a régebbi kapcsolatából. Csak ebben az esetben nem egy ex-szeretőről van szó. Csak azt hitte, hogy ex-szerető, pedig valójában egy halálos ellenség volt. De ettől még ott van a baba, akiről gondoskodni kell, akárki legyen is az anyja.” De vajon mi lesz a szülőkkel? “Nyilvánvalóan abban az esetben, ha nem volna a baba – még az erkölcsi iránytűje ellenére is – boldog lenne ha Zelena nem volna életben. Megölte a feleségét és a barátai közül is többeket, ez a nő színtiszta gonoszság. Nem úgy tűnik, mintha megérné a fáradtságot a megmentése, de majd meglátjuk mit hoz még az évad.” – zárta az interjút Sean.
 

5×03 – Robin, Hook és a modern technika

#onceuponatime #ouat #egyszervoltholnemvolt

Posted by Onceuponseries – OUAT Hungary on 2015. október 13.

 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..