Ők lesznek Merida szülei

0
4
megtekintések

A november 15-én érkező dupla részben kicsit jobban elmerülünk Merida múltjában és megismerjük a szüleit is, az őket alakító színészekről pedig a Hollywood Reporter le is rántotta a leplet. Elinor királynét Caroline Morahan alakítja majd, őt láthattátok két rész erejéig a Doctor Who-ban, Fergus királyt pedig Glenn Keogh, akit a “Sons of Anarchy”-ból ismerhettek.
 
Hogy a jelenben vagy a múltban szerepelnek majd a királyi szülők még nem árulták el a készítők, de mivel a premierben Merida azt mondta, az édesapja meghalt, valószínűleg inkább a visszaemlékezésekben számíthatunk rájuk. Persze ennél a sorozatnál sosem lehet tudni, hiszen az OUAT világában rengeteg eszköz van rá, hogy akár a holtakkal is kommunikálni lehessen és egyébként sem mindig lehet elhinni a karakterek halálhírét – gondoljunk csak Lancelotra.
 
És persze az új arcok mellett számíthatunk rég nem látott ismerősökre is, a dupla részben felbukkan Piroska és Mulán is, hogy közös kalandra induljanak Meridával, a 100. epizódban pedig, 2016 márciusában Regina édesanyja, Cora tér majd vissza – akiről egyelőre még nem tudni, hogy csak visszaemlékezésben jelenik meg vagy esetleg a különleges alkalomra egy váratlan csavarral készültek e az írók.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..